default-image

Λ. Αυγενάκης: "Πόσα ψέματα αξίζει η εξουσία;"

Κρήτη
Λ. Αυγενάκης: "Πόσα ψέματα αξίζει η εξουσία;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για «ανέξοδη ρητορική» εκ μέρους πολλών, που αναπαράγεται από δημοσιογράφους, ακόμη και από πολίτες, κάνει λόγο σε σημερινή του συνέντευξη σε ραδιοφωνικό μέσο ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, που υπογραμμίζει πως «οφείλουμε όλοι να σκεφτούμε το μακροπρόθεσμο μέλλον της χώρας και όχι προσωρινά μπαλώματα που μπορούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα».

«Η εξουσία είναι γλυκιά, λένε. Αλλά πόσα ψέματα αξίζει για να την κερδίσεις; Πόσα "θα", πόσες υποσχέσεις, πόση καπήλευση ονείρων; Πολλά, αν κρίνω από την ανταπόκριση αυτών που τάζουν ανερυθρίαστα κρύβοντας την πραγματικότητα κάτω από το χαλί. Βλέπω ακόμα και πολίτες και δημοσιογράφους να αναπαράγουν αυτή την ανέξοδη ρητορική. Στο διά ταύτα όμως; Σιωπή!», τονίζει ο Ηρακλειώτης βουλευτής.

«Τι θα γίνει όταν αυτή η πραγματικότητα μας χτυπήσει αμείλικτα την πόρτα; Ποιος θα ασχοληθεί με τα υπαρκτά προβλήματα, ποιος θα βρει βιώσιμες λύσεις; Ο καθένας οφείλει σε αυτές τις εκλογές να σκεφτεί το μακροπρόθεσμο μέλλον της χώρας και όχι προσωρινά μπαλώματα που μπορούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα!», επισημαίνει ο κ. Αυγενάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News