Ελλάδα

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας ο Γ. Παπανδρέου

Η κάθε ώρα που φέρνει το Γιώργο Παπανδρέου πιο κοντά στις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου, τον φέρνει και πιο κοντά στους Έλληνες σε κάθε γωνιά της Ελληνικής επικράτειας. Χθες βράδυ ο πρόεδρος του Κινήματος μίλησε στο κατάμεστο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου αναφέρθηκε στα γεγονότα της τελευταίας 4ετίας που σημάδεψαν τη χώρα.

Με αιχμηρό λόγο αναφέρθηκε σε ένα κράτος συντηρητικό που δεν κατάφερε μέχρι σήμερα να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του και εξακολουθεί να συντηρεί μία πελατειακή λογική και έναν συγκεντρωτικό  κομματικό κρατισμό, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν άφησε στο απυρόβλητο ούτε και εκείνους που ταυτίστηκαν με τη συντηρητική δεξιά ηγεσία αλλά ούτε και την Ευρώπη. Παράλληλα αναφέρθηκε στις προοδευτικές αλλαγές της διακυβέρνησης 2009-2011 αλλά και τη διακοπή της.

Η δημιουργία ενός κράτος δικαίου φαίνεται να είναι η αιχμή του δόρατος για το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου στο σήμερα, που μίλησε από τη Θεσσαλονίκη για Απελευθέρωση, Ανθρωπιά, Ανάπτυξη!

Σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου επισκέπτεται τη Δράμα, στη συνέχεια την Καβάλα , στις 6 το απόγευμα θα έχει ομιλία στην Ξάνθη  ενώ στις 9 το βράδυ θα συναντηθεί με τους υποψήφιους του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών στην Κομοτηνή.

Το Κίνημα φαίνεται ότι κάνει ένα αποφασιστικό ξε…ΚΙΝΗΜΑ προκειμένου να αφουγκραστεί τους Έλληνες σε κάθε γωνιά της χώρας. Η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη αναμένεται στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας, οπότε και προγραμματίζεται να  πραγματοποιηθεί ομιλία σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης καθώς και σειρά επαφών του προέδρου με παραγωγικούς φορείς.

Σχόλια