default-image

Σε χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου ο Φραγκίσκος Παρασύρης

Κρήτη
Σε χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου ο Φραγκίσκος Παρασύρης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα προβλήματα και τις ανησυχίες των πολιτών «για τη δυσμενή οικονομική συγκυρία και τις προοπτικές πραγματικής εξόδου από την κρίση» συζήτησε κατά τη χθεσινοβραδινή του περιοδεία, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, στις Δαφνές, το Βενεράτο, την Αυγενική, τη Μεγάλη Βρύση, τον Άγιο Θωμά, τον Πρινιά και την Αγία Βαρβάρα, ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, Φραγκίσκος Παρασύρης.

Οι πολίτες επισήμαναν στον κ. Παρασύρη την ανάγκη να υπάρξουν άμεσες πολιτικές ενέργειες προκειμένου να ενισχυθεί ο πρωτογενής τομέας ο οποίος αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα εξαιτίας και των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες στο Ηράκλειο, αλλά και εξαιτίας της έλλειψης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για τα αγροτικά προϊόντα του νομού.

Ο κ. Παρασύρης στις συζητήσεις που είχε με τους αγρότες των περιοχών που επισκέφτηκε τόνισε την ανάγκη να αναληφθούν πολιτικές πρωτοβουλίες, οι οποίες «στηριζόμενες στα ποιοτικά πλεονεκτήματα των κρητικών αγροτικών προϊόντων» θα τους δώσουν τη θέση που τους αξίζει στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News