default-image

Στην πρυτανεία αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

Κρήτη
Στην πρυτανεία αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιοδεία στην πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με τον υποψήφιο βουλευτή Επικρατείας Γιώργο Μαργαρίτη.

Στη συζήτηση με τους υπαλλήλους της Πρυτανείας αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με την υποστελέχωση των υπηρεσιών και τις σημαντικές περικοπές στους μισθούς.

Στην παρέμβασή του ο Γιώργος Μαργαρίτης τόνισε μεταξύ άλλων: «Οι εκλογές γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες για να περάσουν τα μέτρα που εκκρεμούν.

Έχουμε πλήθος διαχειριστών που είναι διαθέσιμοι για να συμμετέχουν στην αυριανή κυβέρνηση που θα προκύψει είτε με κορμό τη ΝΔ είτε με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ, με αριστερές ή δεξιές εκδοχές, πάντα στο ίδιο πλαίσιο: μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση με το λαό υπόδικο επειδή, λέει, χρωστάει.

Ο λαός, λοιπόν, πρέπει να βγάλει τα συμπεράσματά του. Αυτό που χρειάζεται είναι ισχυρό ΚΚΕ, για να είναι στήριγμα του λαού, για να είναι η ισχυρή λαϊκή αντιπολίτευση, να βάλει ανάχωμα στη λαίλαπα των μέτρων που θα έρθουν την επόμενη μέρα από όποια κυβέρνηση και αν προκύψει».

Σε σχέση με το αν το ΚΚΕ θα δώσει ανοχή σε μια πιθανή κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κλείνει το μάτι στο ΚΚΕ, ξέρει ότι δεν πρόκειται να δώσει ανοχή, αλλά κλείνει το μάτι στο κατεστημένο.

Τους λέει ότι "μπορώ να βάλω το ΚΚΕ και το εργατικό-λαϊκό κίνημα στο τσεπάκι, να το κάνω συνένοχο". Το ΚΚΕ όμως δε θα γίνει συνένοχο στις πολιτικές τους.

Το ΚΚΕ θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο μόνο σε μια κυβέρνηση, όπου ο λαός θα βρίσκεται στην εξουσία».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News