default-image

Στις Αρχάνες ο Ρούσσος Κυπριωτάκης

Κρήτη
Στις Αρχάνες ο Ρούσσος Κυπριωτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις Αρχάνες βρέθηκε χθες το βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής με το "Ποτάμι" κ. Ρούσσος Κυπριωτάκης, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες ανταλλάζοντας απόψεις με τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής.

Ο κ. Κυπριωτάκης επισκέφτηκε σήμερα περιοχές του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων και συγκεκριμένα τον Πύργο, το Μεσοχωριό, τον Χάρακα, τη Λιγόρτυνο και το Τεφέλι, όπου είχε επαφές με ανθρώπους που γνωρίζει και τον γνωρίζουν καλά.

Παρουσίασε στους κατοίκους της περιοχής τις θέσεις του κινήματος και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής. Συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα της ευρύτερης περιοχής τα οποία γνωρίζει εις βάθος και τόνισε ότι προτεραιότητα αυτή τη στιγμή αποτελεί η συνειδητοποίηση από όλους μας ότι η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι έτυχε θερμής υποδοχής παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Η συζήτηση έγινε σε φιλικό κλίμα, με τους κατοίκους της περιοχής να θέτουν τους προβληματισμούς τους και τον κ. Κυπριωτάκη να τοποθετείται επί του ζητήματος δίνοντας απαντήσεις στους παρευσισκόμενους. Τέλος, ανέφερε πως στόχος του κινήματος και του ίδιου είναι η παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου.

Προγραμματισμένη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει αύριο το πρωί ο κ. Κυπριωτάκης στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, στα γραφεία της Πολεοδομίας Ηρακλείου και στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, ενώ στη συνέχεια θα επισκεφτεί την λαϊκή αγορά στο Ατσαλένιο, στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου.

Ο υποψήφιος βουλευτής την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου και ώρα 19:00, καλεί τους φίλους του "Ποταμιού", τους πολίτες που έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να το στηρίξουν και εκείνους που θέλουν να συμμετέχουν στη δημιουργία μιας νέας εποχής την οποία το κίνημα πρεσβεύει, στην Παπαναστασίου 73, δίπλα στην γέφυρα στον β' όροφο (εκλογικό κέντρο), για ανταλλαγή απόψεων και συντονισμό του αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News