default-image

Ευ. Βενιζέλος: "Η 3η εντολή είναι καθοριστική για τη χώρα"

Ελλάδα
Ευ. Βενιζέλος: "Η 3η εντολή είναι καθοριστική για τη χώρα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το ΠΑΣΟΚ ταπεινώθηκε και τώρα ψάχνει τον τρίτο ρόλο. Φυσικά δεν αρκούμαστε στον τρίτο ρόλο, αλλά τα έφερε η μοίρα έτσι ώστε αυτή η τρίτη θέση, η τρίτη εντολή να είναι κρίσιμη και καθοριστική για το μέλλον του τόπου», τόνισε ο πρόεδρος ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος από τη Χαλκίδα, όπου μίλησε, υπερασπιζόμενος το ρόλο του ΠΑΣΟΚ από τη μεταπολίτευση έως και σήμερα.  

Αναφερόμενος στην πολιτική αντιπαράθεση των τελευταίων ημερών σχολίασε πως πρόκειται για μια τεχνητή πόλωση που δεν οδηγεί πουθενά. «Ο κίνδυνος είναι να ζήσουμε αυτά που αποφύγαμε το 2009-2010», είπε και πρόσθεσε πως το ζήτημα δεν είναι η συμμετοχή ή η μη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση.

«Το πρόβλημά μας είναι να μη γίνει λάθος εθνικό… μεγαλύτερη σημασία έχει το ποιος είναι ο καταλύτης των εξελίξεων, ο εγγυητής, ο ρυθμιστής, όχι για να πάρει θέση στην Κυβέρνηση, αλλά για να προστατεύσει την κατεύθυνση της χώρας, την ολοκλήρωση της εθνικής στρατηγικής» δήλωσε ο κ. Βενιζέλος και επεσήμανε πως για να γίνει αυτό απαιτείται μία Κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Επανέλαβε ότι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ είναι αυτή που στηρίζει την εθνική στρατηγική και κάλεσε τους πολίτες να καταστήσουν το κόμμα του οποίου ηγείται εγγυητή των εξελίξεων προκειμένου να έχει κατεύθυνση η χώρα, όπως χαρακτηριστικά είπε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News