default-image

Συνάντηση Δ.Σ. ΙΑΚΕ με περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης

Ελλάδα
Συνάντηση Δ.Σ. ΙΑΚΕ με περιφερειακό διευθυντή Εκπαίδευσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών με τον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφέρειας Κρήτης, κ. Απόστολο Κλινάκη, παρουσία των Προϊσταμένων Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας κ. Εμμανουήλ Κριτσωτάκη και Πρωτοβάθμιας κ. Γεώργιο Περικλειδάκη.

Στη συνάντηση το Διοικητικό Συμβούλιο παρουσίασε το σκοπό και τους στόχους ίδρυσης και λειτουργίας του Ινστιτούτου και υπογράμμισε την ανάγκη συνεργασίας και συμμετοχής όλων στις κοινές προσπάθειες που θα έχουν ως αποδέκτη την εκπαίδευση και την ευρύτερη τοπική κοινωνία.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε κλίμα σύμπνοιας τονίστηκε απ' όλους τους παρευρισκόμενους η αναγκαιότητα της ύπαρξης ενός επιστημονικού οργάνου όπως το Ινστιτούτο Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών, που έρχεται να καλύψει ένα κενό στα εκπαιδευτικά και επιστημονικά δρώμενα της Κρήτης. Η Περιφερειακή Διεύθυνση, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλλει στην επιτυχή ολοκλήρωση όλων των προσπαθειών και εκδηλώσεων του Ινστιτούτου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News