default-image

Στο ΠΑΓΝΗ ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης

Κρήτη
Στο ΠΑΓΝΗ ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Ματαλλιωτάκης, όπου συναντήθηκε με την αναπληρώτρια διοικήτρια του ΠΑΓΝΗ κ. Λένα Μπορμπουδάκη, γιατρούς, νοσηλευτές αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό του Νοσοκομείου.

Κατά την επίσκεψη του ο κ. Ματαλλιωτάκης δήλωσε ότι «ο χώρος της υγείας είναι για τον ίδιο ένας χώρος γνωστός και οικείος, καθώς ασχολήθηκε το προηγούμενο διάστημα προσφέροντας τις υπηρεσίες του ως διοικητής στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τη μάχη τους για να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο το σημαντικό αγαθό της υγείας».

Συγκεκριμένα απευθυνόμενος σε γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι του έθεσαν ξανά το θέμα της έλλειψης προσωπικού, ο κ. Ματαλλιωτάκης τόνισε «οι λύσεις για τα ζητήματα που θέτετε θα πρέπει να δρομολογηθούν άμεσα γιατί σχετίζονται με ένα δημόσιο αγαθό που για μας δεν αποτελεί αντικείμενο διαπραγμάτευσης. Θα ήθελα όμως να αναφερθώ στο γεγονός ότι παρά τα προβλήματα το ΠΑΓΝΗ παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας. Αυτό αφενός οφείλεται στην άρτια επιστημονική κατάρτιση γιατρών, παραϊατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που έχουν επιφορτιστεί με αυτό το έργο και αφετέρου στο απαράμιλλο ήθος αυτό που κάνει ότι σε άλλους κλάδους ονομάζεται επάγγελμα, καθημερινή αυτοθυσία και προσφοράς στο συνάνθρωπο».

Ακολούθως ο κ. Ματαλλιωτάκης είχε κατ' ιδίαν συναντήσεις με την αναπληρώτρια διοικήτρια του ΠΑΓΝΗ κ. Λένα Μπορμπουδάκη και την προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας κ. Πόπη Ντζηλέπη. Οι δύο κυρίες των ενημέρωσαν αναλυτικά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο στους τομείς αρμοδιότητας του.

Ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης με την προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας Πόπη Ντζηλέπη.

Ο κ. Ματαλλιωτάκης δήλωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Νοσοκομείου και των ανθρώπων του και θα στηρίζει τα αιτήματα τους με στόχο την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας από όποια θέση κι αν βρίσκεται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News