Ελλάδα

Υποψήφιος με το ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ ο Γιώργος Παπαδάκης

Ένα νέο πρόσωπο στην πολιτική σκηνή του Ηρακλείου, ως υποψήφιος με το νεοσύστατο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γεωργίου Παπανδρέου, λαμβάνει μέρος στη δύσκολη προσεχή προεκλογική μάχη.

Πρόκειται για τον Γιώργο Παπαδάκη (του Μηνά) που μπορεί μέχρι προσφάτως να μην είχε εμπλακεί με τα κοινά, όμως αποφάσισε να το πράξει στην παρούσα φάση και εξηγεί το λόγο.

 «Η χώρα μας έχει ανάγκη από νέους ανθρώπους, με όρεξη να παλέψουν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και με όνειρο να ξαναφέρουν την ελπίδα και το χαμόγελο στις ζωές όλων μας. Θεωρώ ότι μόνο μέσα από τη συλλογική προσπάθεια, μια έννοια που δυστυχώς έχει χαθεί στις μέρες μας, ΕΜΕΙΣ, η νέα γενιά, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να πάρουμε την τύχη στα χέρια μας και να παλέψουμε για ένα καλύτερο αύριο», τόνισε κατά την επίσημη παρουσίασή του στο ψηφοδέλτιο του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Μεγαλώνοντας, ανακάλυψα ότι υπάρχουνε δύο Ελλάδες. Η γνωστή Ελλάδα που όλοι ξέρουμε (πελατειακές σχέσεις, αδιαφάνεια, διαφθορά) και η άλλη Ελλάδα. Η Ελλάδα του πνεύματος, των ανθρώπων του μόχθου, της τιμιότητας, της νομιμότητας και της αρετής. Αυτήν την Ελλάδα οραματίζομαι και για αυτή την Ελλάδα θα παλέψω.

Για αυτήν την Ελλάδα αξίζει να προσπαθεί κανείς».

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι 43 ετών, στέλεχος σε μεγάλη ξενοδοχειακή αλυσίδα και παντρεμένος με τη Στέλλα Πιταροκοίλη.

Σχόλια