default-image

Αναβάλλεται η επίσκεψη Σαμαρά στην Κρήτη

Κρήτη
Αναβάλλεται η επίσκεψη Σαμαρά στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναβάλλεται επί του παρόντος η προγραμματισμένη για το ερχόμενο Σάββατο επίσκεψη και ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Ηράκλειο.

Τα στελέχη της Ν.Δ. στην Κρήτη ενημερώθηκαν σήμερα Τρίτη από τη Συγγρού ότι «μέχρι νεωτέρας» η κάθοδος Σαμαρά αναβάλλεται, δίχως μάλιστα να είναι η μόνη, αφού την ίδια "τύχη" μοιράζονται και άλλες προγραμματισμένες περιοδείες του πρωθυπουργού σε νησιά και περιοχές της υπαίθρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επικοινωνιακό επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά προχωρεί σε διαφοροποιήσεις του προεκλογικού σχεδιασμού, αφαιρώντας εμφανίσεις και περιοδείες στην επαρχία και δίνοντας επιπλέον βάρος στις συνεντεύξεις και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις στα κεντρικά media.

Πρόκειται για μια ριζική αλλαγή τακτικής από αυτήν των πολλών περιοδειών ανά την Ελλάδα που είχε προγραμματίσει ο πρόεδρος της Ν.Δ.

Ωστόσο δεν είναι ακόμη "τελειωμένη υπόθεση" η επίσκεψη Σαμαρά στην Κρήτη, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί την τελευταία προεκλογική εβδομάδα. Κάτι τέτοιο βέβαια θεωρείται δύσκολο, ωστόσο τα τοπικά στελέχη έχουν κληθεί να είναι σε εγρήγορση.

Νικολέτα Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News