default-image

Γ. Μαργαρίτης: Το ΚΚΕ δεν συμπράττει σε αυταπάτες

Ελλάδα
Γ. Μαργαρίτης: Το ΚΚΕ δεν συμπράττει σε αυταπάτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με διαδικασία fast track οι εκλογές γιατί βιάζονται να περάσουν τα μέτρα που εκκρεμούν, ανέφερε ο Γιώργος Μαργαρίτης, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, μιλώντας στο Ράδιο984 και τον Γ. Σαχίνη.

Όπως ανέφερε, στο γενικό πλαίσιο οι πολιτικές επιλογές τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιες, με αποκλειστική ευρωπαϊκή κατεύθυνσης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε και οι δυο διεκδικητές της εξουσίας είναι του δόγματος: «Μέχρι να φτιαχτεί η Ευρώπη των λαών, ας μείνουμε στην Ευρώπη των ηγετών».

Σε ότι αφορά την πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μαργαρίτης ήταν κατηγορηματικά αρνητικός.  Όπως ανέφερε, το ΚΚΕ δεν παίζει παιχνίδια και δεν θα γίνει δεκανίκι κανενός.

«Έχει γεμίσει ο κόσμος κόμματα πρόθυμα να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Κάποια μάλιστα έβγαλαν την συνεργασία τους σε πλειστηριασμό. Σίγουρα κάποιον θα βρει να συνεργαστεί μαζί του για να κυβερνήσει.», ανέφερε  χαρακτηριστικά.

Αίσθηση προκάλεσαν και οι αναφορές του τόσο για τις γερμανικές αποζημιώσεις και την απαράδεκτη πολιτικά στάση της Γερμανίας όσο  και για το πραγματικό νόημα που υποκρύπτει η στάση του καθηγητή Ρίχτερ για την λαϊκή αντίσταση των Κρητών στη Μάχη της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News