default-image

"Άκαρπες οι προσπάθειες Σαμαρά για τρομοκράτηση του λαού"

Ελλάδα
"Άκαρπες οι προσπάθειες Σαμαρά για τρομοκράτηση του λαού"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρόθεσή του να συνεργαστεί με όποιον βοηθήσει «στην απελευθέρωση της χώρας» εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην Τρίπολη, όπου περιόδευσε, τονίζοντας ότι αποβαίνουν άκαρπες οι προσπάθειες Σαμαρά για τρομοκράτηση του ελληνικού λαού.

Ο κ. Καμμένος είπε ότι «δεν υπάρχουν κομμουνιστές που παίρνουν με τα κονσερβοκούτια τα κεφάλια, υπάρχουν όμως αυτοπροσδιοριζόμενοι δεξιοί, ακροδεξιοί για μας, ο κ. Σαμαράς, ο οποίος παίρνει τα σπίτια του κόσμου με δήμευση της περιουσίας».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων περπάτησε την αγορά της πόλης, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και εμπόρους και συναντήθηκε και με νέους στην πλατεία Πετρινού.

Στο παλαιό δημαρχείο Τρίπολης, είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον δήμαρχο Δημήτρη Παυλή, και ενημερώθηκε για τα προβλήματα του δήμου, με πρώτο τη διαχείριση των σκουπιδιών που βρίσκονται στον δρόμο για πολλές ημέρες, αφού δεν υπάρχει χώρος να διατεθούν, αλλά και για τις ενέργειες που γίνονται για τη μετατροπή και λειτουργία του στρατιωτικού αεροδρομίου Τρίπολης και ως πολιτικό.

Για το ζήτημα της διαχείρισης των σκουπιδιών, ο κ. Καμμένος είπε πως θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός να γίνεται η μεταφορά τους με τεράστιο κόστος, εκφράζοντας στήριξη στον δήμαρχο της πόλης, που προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα.

Σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη και πολιτικού αεροδρομίου στην Τρίπολη, επισήμανε ότι είναι θέμα ζωτικής σημασίας και εξέφρασε την ελπίδα του μέσα στο 2015 να υλοποιηθεί η μετατροπή του στρατιωτικού αεροδρομίου σε πολιτικό για πτήσεις τσάρτερ και cargo, σημειώνοντας πως δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα αεροδρόμιο cargo.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρουσίασε το ψηφοδέλτιο Αρκαδίας του κόμματός του και μίλησε στους δημοσιογράφους για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ασκώντας σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό -«μόνος του τα λέει, μόνος του τα ακούει».

Για το θέμα της λαθρομετανάστευσης, ανέφερε ως λύση, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου και την αναστολή της Συνθήκης Δουβλίνο 2, αφού η Τουρκία δεν εφαρμόζει τη συνθήκη επαναπροώθησης.

Σχετικά με τη δημόσια τηλεόραση, το κόμμα του -είπε- θα κρατήσει το εμπάργκο απέναντι στη ΝΕΡΙΤ και πρόσθεσε πως επιβάλλεται η ΕΡΤ «να ανοίξει την επομένη των εκλογών, χωρίς τις παλιές αμαρτίες και τα ρουσφέτια του παρελθόντος».

Ο κ. Καμμένος υπογράμμισε, πως χρειάζεται άμεση αποκατάσταση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, που κόπηκαν με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου και ταλαιπωρούνται σε επιτροπές και σημείωσε πως «η κυβέρνηση εφαρμόζει πολιτική - καιάδα απέναντί τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News