Ελλάδα

Στις δυτικές συνοικίες του Ηρακλείου ο Γ. Ματαλλιωτάκης

Με καταστηματάρχες και κατοίκους των δυτικών συνοικιών του Ηρακλείου συναντήθηκε στη σημερινή του περιοδεία ο υποψήφιος βουλευτής κ. Γιώργος Ματαλλιωτάκης. Ο υποψήφιος  αρχικά περιόδευσε στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων ακολούθησε επίσκεψη του στις συνοικίες Καμίνια και Τάλως.

Οι καταστηματάρχες εξέφρασαν στον υποψήφιο την αγωνία τους για το μέλλον των επιχειρήσεων τους τονίζοντας ότι περνούν δύσκολες ώρες εξαιτίας της κρίσης που μείωσε δραματικά την κίνηση στην αγορά αλλά και των φορολογικών επιβαρύνσεων.

Ο κ. Ματαλλιωτάκης από την πλευρά του τόνισε ότι είναι αναγκαία η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας τονίζοντας ότι η χώρα στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται θα πρέπει να αναδείξει και να στηρίξει όλες τις υγιείς μορφές της οικονομίας που αποτελούν και το μοχλό που θα φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη στην Ελλάδα.

Οι πολίτες που συνάντηση ο κ. Ματαλλιωτάκης στα καφενεία αλλά και στις γειτονιές αναφέρθηκαν με τον πιο γλαφυρό τρόπο στις δύσκολες ώρες που περνούν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που έχει ως συνέπεια και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους. Ο υποψήφιος τόνισε ότι πλέον και με τις θυσίες που έκαναν οι πολίτες, η χώρα μπαίνει σε μια νέα πορεία η οποία έχει ως στόχο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, την στήριξη των ομάδων πληθυσμού που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση αλλά και όλων των πολιτών που θα πρέπει να έχουν τις υπηρεσίες που τους αξίζουν.

Σχόλια