default-image

Μ. Θραψανιώτης: "Όλοι μαζί μπορούμενα φτιάξυμε μία Ευρώπη δίκαιη"

Ελλάδα
Μ. Θραψανιώτης: "Όλοι μαζί μπορούμενα φτιάξυμε μία Ευρώπη δίκαιη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. με επικεφαλής τον Μανόλη Θραψανιώτη, υποψήφιο βουλευτή Λασιθίου, παραβρέθηκαν στην ετήσια κοπή πίτας των Ξενοδοχοϋπαλλήλων στο Εργατικό Κέντρο στον Αγ. Νικόλαο, άκουσαν τα προβλήματά τους και τις αγωνίες τους.

Ο κ. Θραψανιώτης στην ομιλία του επεσήμανε ότι:

«Σήμερα που ολόκληρη η κοινωνία βάλλεται από τις βάρβαρες νεοφιλελεύθερες πολιτικές της μνημονικής συγκυβέρνησης Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, σήμερα που η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εργασιακής ισοπέδωσης και μετατρέπεται σε μια απέραντη ζώνη φτηνής και ευέλικτης "εργασίας" χωρίς δικαιώματα, σήμερα που η χώρα βυθίζεται ολοένα και πιο βαθιά σε ανθρωπιστική κρίση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύετε από το πρόγραμμα του (3ος πυλώνας) για τα εργασιακά δικαιώματα όπως:

• Την επαναφορά εργασιακών δικαιωμάτων

• Επαναφορά μετενέργειας συλλογικών Συμβάσεων

• Επαναφορά διαιτησίας Κατάργηση των ρυθμίσεων για μαζικές    απολύσεις

• Κατάργηση της ενοικίασης εργαζομένων

• Την επαναφορά του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ».

Αργότερα σε πολύ φιλικό κλίμα συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Συλλόγου των Αλλοδαπών Πολιτών (ΙΝCO) αναφέρθηκαν σε προβλήματα που αφορούν τις χώρες της Ευρώπης, ενημερώθηκαν από τον Μ. Θραψανιώτη για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Ευρωπαϊκή Ένωση και για τα κοινά προβλήματα όλων των λαών της, και τόνισε ότι «όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να φτιάξουμε μια Ευρώπη δημοκρατική, δίκαιη και δυνατή».

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ακολούθησε η επίσκεψη στην Νεάπολη όπου ο κ. Μ. Θραψανιώτης και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ πάνω Μεραμπέλλου μοίρασαν εκλογικό υλικό και σε ένα πολύ θερμό και φιλικό κλίμα, συζήτησαν με κατοίκους για τις αγωνίες και τα προβλήματά τους.

Κατόπιν επισκέφθηκαν τις Βρύσσες, το Νικηθιανό και τις Λίμνες και μοίρασαν εκλογικό υλικό, και σε ένα πολύ θερμό και φιλικό κλίμα, συζήτησαν με κατοίκους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News