default-image

Ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια Επικρατείας

Ελλάδα
Ανακοινώνονται τα ψηφοδέλτια Επικρατείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοινώνονται σήμερα τα ψηφοδέλτια Επικρατείας  των κομμάτων,  13 ημέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ θα είναι ο πρύτανης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Θεόδωρος Φορτσάκης, ενώ σε εκλόγιμες θέσεις αναμένεται να τοποθετηθούν οι στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά, Δ.Σταμάτης, Στ.Παπασταύρου, Χρ.Λαζαρίδης και ενδεχομένως ο Βασ.Οικονόμου.

Στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, επικεφαλής του Επικρατείας θα είναι ο διδάκτωρ Γραμμάτων και Ανθρωπιστικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο του Παρισιού καθηγητής Κ. Τσουκαλάς. Σε εκλόγιμη θέση αναμένεται να βρεθεί και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Π. Σκουρλέτης.

Σε εκδήλωση του συνδικαλιστικού κινήματος θα παρουσιάσει ο Ευ.Βενιζέλος το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Γιώργο Φλωρίδη και συμμετέχοντες τους Π.Ρήγα, Ν.Μπίστη και Κυρ.Πιερρακάκη.

Από τη Λάρισα θα ανακοινώσει το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του Ποταμιού ο Σταύρος Θεοδωράκης. Το όνομα του επικεφαλής παραμένει άγνωστο, αλλά κατά πληροφορίες ψηλά στη λίστα θα βρίσκονται οι Αναστασία Λαμπρία, Γιούλη Μενουδάκου και Άννα Ευφραιμίδου.

Ψηλά στη λίστα των υποψηφίων του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστώντου Γιώργου Παπανδρέου αναμένεται να είναι ο Ηλίας Κικίλιας, πρώην διοικητής του ΟΑΕΔ.

Ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός πρόκειται να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Επικρατείας της συνεργασίας της ΔΗΜΑΡ με την Πράσινη Αλληλεγγύη, ενώ όσον αφορά στους ΑΝΕΛ επικεφαλής θα είναι ο Τέρενς Κουίκ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News