default-image

Σίγουρος ο Αλ. Τσίπρας για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

Ελλάδα
Σίγουρος ο Αλ. Τσίπρας για νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η δημοκρατία θα νικήσει. Η αξιοπρέπεια θα νικήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα νικήσει», τόνισε με βεβαιότητα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από την Καλαμάτα όπου βρίσκεται, ενώ εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά κατηγορώντας τον για «κάλπικες υποσχέσεις».

«Ήρθε η στιγμή να μπει τέρμα στην ανθρωπιστική καταστροφή και να μπει η Ελλάδα σε μια πορεία ανάκαμψης, δημοκρατίας, και αξιοπρέπειας», τόνισε ο κ. Τσίπρας. «Φτάνει πια με το καθεστώς της φτώχειας, της ανεργίας, και της απόγνωσης. Φτάνει με τις εθνικές ταπεινώσεις. Φτάνει με τις δημοκρατικές εκπτώσεις. Φτάνει με τα ψέματα και τις κάλπικες υποσχέσεις. Φτάνει με το παλιό και το φθαρμένο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε, παράλληλα, την κυβέρνηση Σαμαρά για ψέματα και «κάλπικες υποσχέσεις».

Χθες, ο κ. Σαμαράς άλλαξε τροπάρι, είπε ο κ.Τσίπρας. «Αφού είδε ότι δεν κερδίζει τίποτα παριστάνοντας τον μπαμπούλα και φοβερίζοντας τον κόσμο, άλλαξε στη μέση της καμπάνιας στρατηγική. Αφού είδε ότι απομονώνεται σε όλη την Ευρώπη και δεν μπορεί να πείσει κανέναν με τις ανόητες φοβέρες περί Grexit, άλλαξε στρατηγική. Και το γύρισε το γύρισε στις γνώριμες για εκείνο κάλπικες προεκλογικές υποσχέσεις», τόνισε.

«Όπως όμως λέει ο λαός μας, μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και την κακή του μέρα. Η κακή τους και η πιο όμορφη μέρα για μας, η μέρα των εκλογών, θα είναι η κακή μέρα για όσους βύθισαν το λαό στη δυστυχία. Και η ομορφότερη για το λαό μας και για τη σύγχρονη ιστορία του τόπου. Γιατί δεν υπάρχει ομορφότερη στιγμή από εκείνη που ένας λαός υψώνει περήφανα το ανάστημά του», συνέχισε ο Αλέξης Τσίπρας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News