default-image

Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, σε Χανιά και Ρέθυμνο

Ελλάδα
Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, σε Χανιά και Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ συμμετέχει στις εκλογές της 25ης Γενάρη μέσα από τα ψηφοδέλτια της εκλογικής συνεργασίας με την Πρωτοβουλία για την Αριστερή Μετωπική Συμπόρευση και άλλα ανατρεπτικά ρεύματα, στη βάση της κοινής πολιτικής συμφωνίας που ανακοινώθηκε.  

Το ψηφοδέλτιο στα Χανιά

Γαλανάκης Χρήστος τ. Νικολάου

Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ, εργάζεται σαν ελεύθερος επαγγελματίας στα Χανιά. Συμμετέχει στα πολιτικά και κοινωνικά κινήματα της πόλης των Χανίων.

Δινοπούλου Βάια τ. Νικολάου   

Φοιτήτρια στο τμήμα Ηλεκτρονικών Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο Πολυτεχνείο Κρήτης και τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος στον επισιτισμό. Είναι μέλος της Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πολυτεχνείου Κρήτης και διετέλεσε μέλος του ΔΣ του φοιτητικού συλλόγου του  ΗΜΜΥ. Είναι μέλος του σωματείου του επισιτισμού στα Χανιά.

Καλιτσουνάκη Μαρία τ. Ελευθερίου

Ιδιωτική υπάλληλος, μέλος σωματείου επισιτισμού, απολυμένη ξενοδοχοϋπάλληλος για συνδικαλιστική δράση.

Μπελμπάς Χρήστος τ. Κωνσταντίνου

Βιολόγος, εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην βιοηθική. Συμμετέχει στα πολιτικά και κοινωνικά κινήματα της πόλης των Χανίων και ιδιαίτερα στο εκπαιδευτικό κίνημα. Εχει διατελέσει αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αδιορίστων Εκπαιδευτικών (Π.Ε.Α.Ε).

Πιαγκαλάκης Γεώργιος τ. Εμμανουήλ

Πολιτικός μηχανικός, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας. Συμμετέχει στα κοινωνικά και πολιτικά κινήματα της πόλης των Χανίων και ιδιαίτερα στους μηχανικούς. Είναι μέλος της αντιπροσωπίας του ΤΕΕ-ΤΔΚ.

Ρίζος Σεραφείμ τ. Νικολάου

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χανίων με την παράταξη Ανταρσία στα Χανιά. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χανίων με συνδικαλιστική δράση  στον χώρο των εκπαιδευτικών.

Το ψηφοδέλτιο στο Ρέθυμνο

Καυκαλάς Σήφης, μισθωτός τοπογράφος μηχανικός

Ζωγραφάκη Ειρήνη, εργαζόμενη στην ιδιωτική Υγεία

Θοδωράκης Μιχάλης, σερβιτόρος

Μαρούδας Διονύσης, εκπαιδευτικός

Οι στόχοι της εκλογικής μάχης για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι, μεταξύ άλλων, «να καταδικαστεί μαζικά η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, να τσακιστεί εκλογικά και πολιτικά η Χρυσή Αυγή, να ενισχυθεί ο αγώνας για τη διαγραφή του χρέους και την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, να αλλάξει η πολιτική και όχι ο διαχειριστής και να ενισχυθεί η αντικαπιταλιστική αριστερά».

Στα πλαίσια των προεκλογικών περιοδιών την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου στις 12:00 το μεσημέρι κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση, θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Χανίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News