Ελλάδα

Με Παπαρήγα η κεντρική συγκέντρωση ΚΚΕ στο Ηράκλειο

Στα πλαίσια της δραστηριότητας η Κ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση με ομιλήτρια την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της Κ.Ε. και επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας, την Τρίτη 20 Γενάρη, στις 7 μ.μ., στο κινηματοθέατρο Αστόρια.

Θα προηγηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις, συζητήσεις και συσκέψεις:

?      Το Σάββατο 10 Γενάρη, στις 8 μ.μ., στο κέντρο «ΟΑΣΗ» στα Καπαριανά, κρητικό - λαϊκό γλέντι της Κ.Ο. Μεσαράς με ομιλητές το Μανώλη Συντυχάκη και το Μανώλη Καρκαβάτσο, υποψήφιους βουλευτές.

?      Τη Δευτέρα 12 Γενάρη, στις 12.00, στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, σύσκεψη - συζήτηση με δημοσιογράφους και εργαζόμενους στα ΜΜΕ, με ομιλητές το Μανώλη Συντυχάκη, το Μανώλη Δανδουλάκη και την Εμμανουέλα Σοφίου, υποψήφιους βουλευτές.

?      Τη Δευτέρα 12 Γενάρη, στις 8 μ.μ., στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Κ.Ο. Ηρακλείου.

?      Την Τετάρτη 14 Γενάρη, στις 6 μ.μ., στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου, συγκέντρωση με ομιλητές το Γιάννη Γωνιανάκη και τη Νατάσα Χουστουλάκη, υποψήφιους βουλευτές.

Σχόλια