Ελλάδα

Δηλώσεις Τέρενς Κουίκ από τη Ρόδο

«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επέλεξε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου μας στα Δωδεκάνησα και βεβαίως θα είναι και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας στη Β' Αθηνών που αποτελούσε πάντα την εκλογική του περιφέρεια», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα στη Ρόδο ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛ. και βουλευτής Επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ.

Επισήμανε ότι «ο πρόεδρος κρατά την υπόσχεση που είχε δώσει όταν ο εφιάλτης χτύπησε την πόρτα αυτής της μεγάλης νησιωτικής περιφέρειας όπου οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είχαν κερδίσει την αντιμνημονιακή έδρα» και υπενθύμισε την υπόσχεση ότι ο Πάνος Καμμένος «θα αναλάμβανε την κοινοβουλευτική ευθύνη των Δωδεκανήσων η οποία τώρα μετουσιώνεται ακόμα πιο δυνατά».

Ο κ. Κουίκ είπε ότι «ο πρόεδρος του Κινήματος θα επισκεφθεί σε λίγες ημέρες τη Ρόδο - δεν ξέρω ακόμα το υπόλοιπο πρόγραμμά του στα Δωδεκάνησα - επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει για άλλη μια φορά σε σύντομα χρονικό διάστημα», ενώ τόνισε πως «είναι η ισχυρή απάντησή του στον απερχόμενο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος σήμερα θυμήθηκε ότι υπάρχουν Δωδεκάνησα που τα ενέταξε στο… θεατρικό τουρνέ μοιράζοντας για ακόμη μία φορά ψεύτικες υποσχέσεις όπως τα ανύπαρκτα success story και η δήθεν έξοδος από τα μνημόνια στο τέλος του 2014».

Σχόλια