Ελλάδα

Υποψήφιοι στην Κρήτη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ-ΜΛ

Με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Γενάρη 2015 η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ.

Οι 123 συνολικά υποψήφιοι της εκλογικής συνεργασίας είναι άνθρωποι του αγώνα και του μόχθου, εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές και φοιτήτριες, συνδικαλιστές και στελέχη τοπικών κινήσεων και πρωτοβουλιών, γνωστοί για την πολύχρονη, καθημερινή τους δράση, για τη συμμετοχή τους στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, για τη συμβολή τους στην υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων, στην οικοδόμηση αντιστάσεων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και στην ενίσχυση της κατεύθυνσης για την ανασυγκρότηση του εργατικού, λαϊκού, κομμουνιστικού κινήματος.

Και η συμμετοχή τους στις εκλογές αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση θέλει να αναδείξει: την κατεύθυνση της αντίστασης, του αγώνα και της μαζικής πάλης για την ανατροπή της πολιτικής της ανεργίας, της φτώχειας  και της ξένης εξάρτησης. Κόντρα στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία των επιτελείων της ντόπιας άρχουσας τάξης και των ιμπεριαλιστών, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των δεκανικιών τους. Κόντρα στις αυταπάτες και τις «εύκολες λύσεις» που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Γιατί η ελπίδα του λαού βρίσκεται στους αγώνες ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Υποψήφιοι στην Κρήτη

Ηράκλειο

Γκολεμη Ιωάννα του Γεωργίου

Δρακωνάκης Αντώνιος του Γεωργίου

Μπαμπαλετάκη Αικατερίνη του Γεωργίου

Παξιμαδάκη Καλλιόπη του Επαμεινώνδα

Παπαδοπούλου Ελένη του Ιωάννη

Σπανάκης Γεώργιος του Εμμανουήλ

Λασίθι

Δελόγκος Θεόδωρος του Ευστρατίου

Ρέθυμνο

Μπαγιαρτάκης Ιωάννης του Γεωργίου

Περάκης Θεόδωρος του Κωνσταντίνου

Χανιά

Αρχολέων Αρτέμιος του Κωνσταντίνου

Κοκολαντωνάκης Νεκτάριος του Νικολάου

Νταμαδάκης Χρήστος του Εμμανουήλ

Ριτζάκης Μανούσος του Ιωσήφ

Χαρτζουλάκης Ιώνανης του Νικολάου

Σχόλια