default-image

Οι υποψήφιοι με το "Ποτάμι" για το Ρέθυμνο

Κρήτη
Οι υποψήφιοι με το "Ποτάμι" για το Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ψηφοδέλτιό του για το νομό Ρεθύμνου ανακοίνωσε και το Ποτάμι. Την ψήφο των Ρεθυμνιωτών θα διεκδικήσουν οι εξής:

1. Βάσω Γ. Λίπα

Είναι διδάκτωρ Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Ζει στο Ρέθυμνο και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα, με αντικείμενο τη διαχείριση πολιτισμικής κληρονομιάς. Είναι μητέρα δυο παιδιών.

2.      Νικόλαος Α. Μολδοβανίδης

Σπούδασε στην ανώτατη σχολή τουρισμού ( Ecole superieur du tourism )στο Παρίσι και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στο Ρέθυμνο το 1985, όπου μέχρι σήμερα ασχολείται με το management ξενοδοχειακών μονάδων. Από το 1996, είναι και πολιτικός σχολιαστής στο studio Ρέθυμνο 9.80 στην εκπομπή "Διάφανη πόλη", κάθε Πέμπτη. Είναι έγγαμος και έχει μια κόρη.

3. Μανώλης Ι. Μοσχονάς

Πρώην Αξιωματικός Ελληνικής Αστυνομίας, Απόφοιτος Σχολής Εθνικής Ασφάλειας. Έχει εκτελέσει καθήκοντα Αξιωματικού και Διοικητή σε μάχιμες και επιτελικές υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στον νομό Ρεθύμνης. Είναι έγγαμος και σήμερα έχει αποσυρθεί ενώ παράλληλα είναι Γραμματέας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μέρωνα, από όπου και κατάγεται.

4. Σουβατζή Α. Αναστασία

Κατάγεται από την Καρέ Ρεθύμνης και ασχολείται με την διαχείριση εισαγωγών και εξαγωγών τουριστικών ενδυμάτων. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα και το Ναύπλιο. Είναι έγγαμη και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Το "Ποτάμι", ζητά από όλους τους Ρεθυμνιώτες να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο του, για να βοηθήσουμε όλοι μαζί να σωθεί η Χώρα.

Ενημερώνουμε, επίσης, τους φίλους του Ποταμιού ότι το Εκλογικό μας Κέντρο βρίσκεται στην οδό Λ. Κουντουριώτη 158 και Χορτάτζη γωνία (κτίριο τράπεζας Πειραιώς, κολωνάκι).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News