default-image

Οι στόχοι των κομμάτων στο Ηράκλειο

Κρήτη
Οι στόχοι των κομμάτων στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις θέσεις τους αναφορικά με τους στόχους των κομμάτων που εκπροσωπούν και την κατάρτιση των ψηφοδελτίων τους στο νομό ανέφεραν μιλώντας στο Ράδιο 9,84 και στον Γιώργο Σαχίνη οι εκπρόσωποί τους. Στόχος η διατήρηση και η αύξηση της δύναμής τους.

Γ. Βαρδαβάς: «Στόχος μας η διατήρηση της δύναμής μας»

«Η ανανέωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό σε ποσοστό 60%» το χαρακτηριστικό του είπε στο Ράδιο 9,84 ο υπεύθυνος οικονομικού στη ΝΟΔΕ Γιάννης Βαρδαβάς.

Στόχος του κόμματος η διατήρηση της δύναμης και των εδρών του κόμματος στο Ηράκλειο.

Αναφορικά με την προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ. με τον Αντώνη Σαμαρά, είπε πως πιθανότερη ημερομηνία είναι η 17η Ιανουαρίου.

Λ. Αντωνόπουλος: «Ανανεωμένο το ψηφοδέλτιό μας κατά 80%»

Στις Μοίρες με ομιλήτρια τη Φώφη Γεννηματά η συγκέντρωση απόψε του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το γραμματέα της Ν.Ε. Λάμπρο Αντωνόπουλο.

Το απόγευμα και η ανακοίνωση επίσημα του ψηφοδελτίου, το οποίο θα είναι ανανεωμένο σε ποσοστό 80%.  

Στόχος του κινήματος η διατήρηση της μίας έδρας στην περιφερειακή ενότητα του Ηρακλείου.

Στις 15 Ιανουαρίου σύμφωνα με τον ίδιο η κάθοδος Ευάγγελου Βενιζέλου στην Κρήτη.

Γ. Τσικνάκης: «Τρίτη δύναμη θα είναι το κίνημα Γ. Παπανδρέου»

«Στόχος μας είναι το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών με τον Γιώργο Παπανδρέου να είναι τρίτη δύναμη και βέβαια να εκπροσωπείται και από το Ηράκλειο», είπε στο Ράδιο 9,84 ο πρώην γραμματέας της Ν.Ε. Γιώργος Τσικνάκης.

Το ψηφοδέλτιο που θα είναι ανανεωμένο στο μεγαλύτερο μέρος του παρουσιάζεται απόψε στις 19:00 στο ΕΚΗ, σύμφωνα με τον ίδιο.

Ο πρόεδρος του κινήματος αναμένεται στο Ηράκλειο την τελευταία εβδομάδα των εκλογών.

Γ. Παυλιδάκης: «Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να αυξήσει τη δύναμή του στο Ηράκλειο»

Για ψηφοδέλτιο νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, ευρείας αποδοχής, κάνει λόγο ο γραμματέας της Ν.Ε. Ηρακλείου του κόμματος Γιάννης Παυλιδάκης.  

«Στόχος μας είναι να σπάσουμε το φόβο του κόσμου από αυτά που του λένε οι εκπρόσωποι των δύο μεγάλων κομμάτων και η δύναμή μας να ενισχυθεί σημαντικά στο Ηράκλειο», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο πρόεδρος του κόμματος θα βρίσκεται στο νησί στις 22 του μήνα.

Ανδ. Κοκοσάλης: «Στόχος του ΚΚΕ η μία έδρα στο Ηράκλειο»

Ζητούμενο για το ΚΚΕ είναι «η επόμενη ημέρα για τους πολίτες, τους εργαζόμενους και εκεί δίνουμε τη δική μας μάχη», είπε στο Ράδιο 9,84 ο γραμματέας της Επιτροπής Ηρακλείου του κόμματος Ανδρέας Κοκοσάλης.

Στόχος του κόμματος είναι η εκλογή βουλευτή στην περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου. Στο Ηράκλειο σύμφωνα με τον ίδιο το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στις 20 Ιανουαρίου η Αλέκα Παπαρήγα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News