Ελλάδα

Καπερνάρος: "Σήμερα αναγεννάται η Πατριωτική Δεξιά"

Η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος "Ρίζες" στον Άρειο Πάγο ανακοίνωσε ο Βασίλης Καπερνάρος. Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του ο πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, «η πατρίδα χρειάζεται εκείνους που πιστεύουν στην Ελλάδα, το έθνος μας και τις αρχές του πολιτισμού μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασίλη Καπερνάρου:

«Σήμερα καταθέσαμε στον Άρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξή μας. Σήμερα, ο Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός ξεκινά τη μάχη και καλεί όλους τους Έλληνες να συμπαραταχθούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και να δώσουμε τον αγώνα μας.

Η πατρίδα χρειάζεται όλους τους Έλληνες. Χρειάζεται εκείνους που πιστεύουν στην Ελλάδα, το έθνος μας και τις αρχές του πολιτισμού μας. Από σήμερα στεκόμαστε ως τοίχος στους υποδουλωμένους, τους υπηρέτες των γερμανικών συμφερόντων και σε αυτούς που θεωρούν ότι οι Έλληνες πολίτες μπορούν να ζουν υπό το καθεστώς του τρόμου, του εξευτελισμού και της αναξιοπρέπειας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έναντι των πολιτικών εξελίξεων και προχωρούμε ενωμένοι για να πάρουμε πίσω όλα αυτά που έκλεψαν από τις ελληνικές οικογένειες, την εθνική μας κυριαρχία και την υπερηφάνειά μας.

Δεν συμμετέχουμε σε αυτές τις εκλογές της μισαλλοδοξίας και του ευτελούς φανατισμού. Προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες εκλογές, χωρίς πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς και ανίερους κομματικούς καιροσκοπικούς συμβιβασμούς. Δεν προσθέτουμε συμφέροντα αλλά τις ψυχές μας.

Σήμερα αναγεννάται η Πατριωτική Δεξιά

Ο πρόεδρος

Βασίλειος Καπερνάρος»

Σχόλια