default-image

"Έκλεισε" το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Ηράκλειο

Κρήτη
"Έκλεισε" το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την συστράτευση της με τη Νέα Δημοκρατία σε κεντρικό πλέον επίπεδο αποφάσισε η μηχανικός Μαρία Λυδάκη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η Μαρία Λυδάκη, η οποία είχε κατέβει ως υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος με τον Σεραφείμ Τσόκα, θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., το οποίο αναμένεται τοπικά τουλάχιστον να ανακοινωθεί την Πέμπτη. Πρόκειται για ένα ακόμη μηχανικό του ψηφοδελτίου (μετά τον Μάξιμο Σενετάκη) αλλά και ένα ακόμη αυτοδιοικητικό στέλεχος στη "γαλάζια" λίστα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο Ηράκλειο αν δεν υπάρξουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής θα συμμετέχουν οι:

Λευτέρης Αυγενάκης

Μάξιμος Σενετάκης

Γιάννης Δεικτακης

Γρηγόρης Πασπάτης

Γιώργος Ματαλιωτάκης

Γιώργος Μπαμιεδάκης

Μανώλης Μαράκης

Μαρία Λυδάκη

Ρέα Αλεξανδράκη

Ελένη Κτιστάκη

Ελένη Γρηγοράκη

Η ημερομηνία της ανακοίνωσης δεν αποκλείεται βέβαια να αλλάξει, καθώς σε κεντρικό επίπεδο οι επίσημες ανακοινώσεις είναι αποφασισμένο να γίνουν την Παρασκευή. Μέχρι και την τελευταία στιγμή στο στρατόπεδο της Ν.Δ. επικρατεί αναβρασμός για τα ονόματα, με το γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού αλλά και τους κατά τόπους επικεφαλής της συγκρότησης των ψηφοδελτίων, όπως τον Σεραφείμ Τσόκα για την Κρήτη.

Νικολέτα Σφακιανάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News