Ελλάδα

Καμμένος: "Ο Σαμαράς ξεπερνά τα όρια της πολιτικής αγοραφοβίας"

Με αφορμή την ομιλία Σαμαρά και την άρνησή του να συμμετάσχει σε προεκλογικό ντιμπέιτ αλλά και γενικότερα τις πολιτικές εξελίξεις, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η άρνηση δημοσίου διαλόγου από τον κ. Σαμαρά ξεπερνά τα όρια της πολιτικής αγοραφοβίας και ονομάζεται αντιδημοκρατική συμπεριφορά.

Καλούμε ευθέως τον κ. Σαμαρά να απαντήσει στον ελληνικό λαό: Απαιτείται και επιθυμεί ή όχι "κούρεμα" του χρέους;».

Υπενθυμίζεται ότι ο Αντώνης Σαμαράς, στην ομιλία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νέας Δημοκρατίας, αρνήθηκε να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ τονίζοντας ότι «εγώ διάλογο με υβριστές δεν κάνω και την πολιτική αθλιότητα δεν πρόκειται ποτέ να τη νομιμοποιήσω. Με ποιους να κάνω διάλογο; Με τους υβριστές που δυόμισι χρόνια με λένε πουλημένο και προδότη; Με τους εκβιαστές ή με τους συκοφάντες που μιλούσαν για κουμπαράδες».

Τ. Κουίκ: «Θα είμαστε οι θεματοφύλακες»

Από την Άρτα, όπου βρίσκεται σε περιοδεία, ο Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ έκανε την εξής δήλωση:

«Απέναντι στα συνεχή ψέματα των Σαμαρά-Βενιζέλου που συνιστούν πολιτική απάτη, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απαντάμε με την εντιμότητα, την ευθύτητα και την πιστή τήρηση των υποσχέσεών μας από τις εκλογές του 2012 μέχρι σήμερα.

Θα είμαστε οι θεματοφύλακες, το αναγκαίο καλό, για όλες εκείνες τις αξίες που πρέπει να διαφυλαχθούν για την πατρίδα και την κάθε ελληνική οικογένεια που θα ξαναβρεί το χαμόγελο, τη δουλειά και τη σιγουριά».

Σχόλια