Ελλάδα

Με το ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα ο Χρυσοχοϊδης

Ήταν από εκείνους τους προβεβλημένους του ΠΑΣΟΚ το όνομα των οποίων είχε ακουστεί για το νέο κόμμα Παπανδρέου. Ωστόσο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, απαντώντας στις φήμες  υπογραμμίζει ότι δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Ο υπουργός Υποδομών υπογραμμίζει πως θα κατέβει υποψήφιος στη Β΄Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ σημειώνοντας ότι « Η ανόρθωση της χώρας και η διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της απαιτούν μια ενιαία, ισχυρή κεντροαριστερά που είναι άλλωστε ταυτισμένη ιστορικά, όσο καμία άλλη παράταξη, με την δημοκρατία και την πρόοδο».

Αναλυτικά η δήλωση Χρυσοχοΐδη:

« Η ανόρθωση της χώρας και η διασφάλιση της ευρωπαϊκής πορείας της απαιτούν μια ενιαία, ισχυρή κεντροαριστερά που είναι άλλωστε ταυτισμένη ιστορικά, όσο καμία άλλη παράταξη, με την δημοκρατία και την πρόοδο.

Στην παρούσα φάση η κεντροαριστερά είναι κατακερματισμένη και παρά το ότι η ευθύνη έναντι του τόπου θα επέβαλε να έχει επικρατήσει στο εσωτερικό της μια λογική συνεννόησης ώστε να δώσει την επικείμενη κρίσιμη εκλογική μάχη ενωμένη και με αξιώσεις καταγραφής της ως το ισχυρότερο μπλοκ προοδευτικής διακυβέρνησης, εντούτοις δεν συνέβη αυτό.

Έχω μιλήσει έγκαιρα για τις αναγκαίες κινήσεις συνεννόησης και στο πεδίο της παράταξης και στο εθνικό πεδίο. Θα εξακολουθήσω να το κάνω γιατί πιστεύω βαθειά ότι αυτό είναι το ελάχιστο χρέος μου έναντι του τόπου, αλλά και των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ που με έχουν τιμήσει κατ' επανάληψη με την ψήφο τους. Με αυτό το πνεύμα θα δώσω τη μάχη κι' αυτή τη φορά στη Β΄ Αθήνας μέσα από το κόμμα μου το ΠΑΣΟΚ αγωνιζόμενος για την πρόοδο του τόπου και για την προοπτική μιας μεγάλης, ισχυρής και ενωμένης κεντροαριστεράς ».

Σχόλια