default-image

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις δραματικές ώρες στο φλεγόμενο πλοίο

Ελλάδα
Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις δραματικές ώρες στο φλεγόμενο πλοίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα συγκλονιστικό βίντεο από τις δραματικές ώρες που έζησαν οι επιβάτες του "Norman Atlantic" καταγράφονται σε ένα βίντεο ντοκουμέντο που τράβηξε ένας Τούρκος με το κινητό του.

Καπνός, πανικός και επιβάτες αντιμέτωποι με τις φλόγες συνθέτουν το σκηνικό της ναυτικής τραγωδίας, που έγινε την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου. Οι στιγμές σοκάρουν και δείχνουν πόσο δύσκολα πέρασαν εκατοντάδες άνθρωποι στο φλεγόμενο πλοίο.

Εντωμεταξύ, στις 6.15 το απόγευμα ξεκίνησε η ρυμούλκηση του πλοίου "Norman Atlantic", στο οποίο την Κυριακή 28/12 εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο γκαράζ του υπό αδιευκρίνιστη αιτία και ήταν σε κοντινή απόσταση από τις αλβανικές ακτές.

Σύμφωνα με το imerisia.gr, μέλος πληρώματος ρυμουλκού πλοίου που βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας, το μοιραίο πλοίο, που έχει δεθεί από χθες από ιταλικό ρυμουλκό με βοήθεια ειδικής ομάδας, πλέει με 3,5 ναυτικά μίλια για το λιμάνι του Πρίντιζι.

Είκοσι έξι άτομα είναι σύμφωνα με την επίσημη καταμέτρηση του Λιμενικού Σώματος, το πλήρωμα του επιβατηγού πλοίου "Norman Atlantic", που έφθασε το μεσημέρι στο λιμάνι της Πάτραs με πλοίο από Ιταλία.

Συνολικά 55 άτομα πλήρωμα επέβαιναν στο πλοίο "Norman Atlantic" μεταξύ των οποίων και Ιταλοί. Εκπρόσωπος της ναυλώτριας εταιρείας είχε αναφέρει στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι όλα τα μέλη του πληρώματος του πλοίου ήταν καλά στην υγεία τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News