Ελλάδα

Η ΚΝΕ έψαλε τα κάλαντα στον Δ. Κουτσούμπα

Συγκρότημα της ΚΝΕ είπε τα «αγωνιστικά κάλαντα» της Πρωτοχρονιάς στο γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό.  

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κουτσούμπας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χρόνια πολλά, καλή χρονιά! Να είναι ευτυχισμένο το 2015, με νέες επιτυχίες σε όλους τους τομείς της κοινωνικής, πολιτικής, προσωπικής δράσης, ζωής του καθένα και της καθεμιάς.

Με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ και μέσα στη Βουλή και στους καθημερινούς αγώνες για να υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού, για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για το λαό μας, για την πατρίδα μας.

Αυτές τις μέρες παρακολουθούμε όλοι, γινόμαστε μάρτυρες κυριολεκτικά συναλλαγών, παζαριών, μετεγγραφών - μέσω των καναλιών και των ΜΜΕ - των διαφόρων κομμάτων της αστικής τάξης, του κατεστημένου, που θέλουν πάλι να καθίσουν στο σβέρκο του λαού, υπηρετώντας ίδιες πολιτικές της Ε.Ε., του κεφαλαίου, του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, που έχει φέρει το λαό μας, τη χώρα μας, στην οικονομική κρίση, που χαμηλώνει όλο και περισσότερο το βιοτικό επίπεδο, οδηγεί στη φτώχεια, στην ανεργία, στην ανέχεια, χιλιάδες, εκατομμύρια οικογένειες συμπατριωτών μας.

Το ΚΚΕ, μακριά από όλα αυτά τα αλισβερίσια οργανώνεται αυτές τις μέρες, οργανώνει την πάλη του, συζητά με το λαό, έτσι ώστε ο λαός μας βασισμένος στην πείρα του να αποκτήσει αυτές τις δυνάμεις, να δώσει την οργανωμένη απάντηση, να πει όχι στο φόβο, όχι στη μοιρολατρία, όχι στις αυταπάτες. Να γυρίσει την πλάτη σε όλους αυτούς και να ισχυροποιήσει το ΚΚΕ στις 25 του Γενάρη, έτσι ώστε να βγει δυνατό και στη Βουλή και στο λαό, για τη λαϊκή συμμαχία, την οργάνωση του κινήματος, για τη συνολική ανατροπή.

Πολλές ευχές ξανά, χρόνια πολλά, καλή δύναμη, καλή υγεία σε όλους και όλες».

Σχόλια