default-image

Συγκλονισμένος ο γιος του Γ.Δούλη, δεν αναγνώρισε τη σορό

Ελλάδα
Συγκλονισμένος ο γιος του Γ.Δούλη, δεν αναγνώρισε τη σορό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Λάμπρου Δούλη, του γιου του άτυχου Έλληνα επιβάτη του Norman Atlantic, Γιώργου Δούλη, ο οποίος κλήθηκε στο νεκροτομείο, αλλά δεν αναγνώρισε τη σορό που του έδειξαν. Ο θάνατος του 67χρονου Γιώργου Δούλη έχει επιβεβαιωθεί από τη σύζυγό του και τις Αρχές.

Ο Λ. Δούλης δηλώνει ότι κλήθηκε στο νεκροτομείο του Περίνο, όπου όμως δεν αναγνώρισε τη σορό, σύμφωνα με το in.gr. Η 56χρονη Θεοδώρα Δούλη, σύζυγος του άτυχου 67χρονου είχε δηλώσει νωρίτερα: «Είδα τον άνδρα μου να πεθαίνει». Η κ. Δούλη είπε ότι είχε δει άλλον έναν νεκρό δίπλα στον άνδρα της. Ερωτηθείς για το θέμα, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης δήλωσε στο Mega: «Είναι σοκαριστικό. Τι να πω;»

O άτυχος 67χρονος και η σύζυγός του στην προσπάθειά τους να βρουν τρόπο διαφυγής από το φλεγόμενο πλοίο και ενώ επιχειρούσαν να μπουν στη σωστική λέμβο, εγκλωβίστηκαν στη γλίστρα και παγιδεύτηκαν. Οι διασώστες προσπάθησαν να τους προσεγγίσουν, η γυναίκα διασώθηκε, αλλά ο άνδρας δεν τα κατάφερε.

Η κ. Δούλη μιλώντας σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφερε ότι η ίδια αντελήφθη πρώτη ότι κάτι δεν πάει καλά, από την μυρωδιά που γέμισε την καμπίνα όπου βρισκόταν, μαζί με τον σύζυγό της. «Ήταν μια καταστροφή. Ο κόσμος δεν ήξερε που να πάει», είπε η κ. Δούλη. «Ο άντρας μου κοιμόταν, εγώ μύρισα τη φωτιά».

Τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος και η Θεοδώρα Δούλη βρίσκονταν στην Ελλάδα για διακοπές, σύμφωνα με την ανιψιά τους. «Οι θείοι μου είχαν έρθει στην Ελλάδα για διακοπές και επέστρεφαν στη Ζυρίχη για να κάνουν Πρωτοχρονιά με τα παιδιά τους. Η θεία μου ήταν πολύ χαρούμενη που ήρθε στην Ελλάδα για να είναι με τους συγγενείς της. Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να επικοινωνήσουμε μαζί της», δήλωσε η ανιψιά τους.

«Ήμασταν έξω στο κατάστρωμα, αγκαλιασμένοι ο ένας με τον άλλο για να μπορέσουμε να κρατηθούμε ζωντανοί. Αν δεν πνιγόμασταν, θα πεθαίναμε από το κρύο» δήλωσε έλληνας ταξιδιώτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News