default-image

Μαρτυρία-σοκ: "Συνάδελφοί μου πέθαναν στο γκαράζ"

Ελλάδα
Μαρτυρία-σοκ: "Συνάδελφοί μου πέθαναν στο γκαράζ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αεροπορική βάση της Ελευσίνας προσγειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (21:45) το αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που μετέφερε από το Λέτσε και το Μπάρι της Ιταλίας διασωθέντες του Norman Atlantic. Πρόκειται για 43 άτομα, 40 Έλληνες και 3 αλλοδαπούς.

Σε δηλώσεις τους εξέφρασαν, μεταξύ άλλων, την αγανάκτησή τους για τη μη συνεργασία των Ιταλών μελών του πληρώματος με τους Έλληνες αλλά και τη γενικότερη στάση τους έναντι της κατάστασης που είχε προκληθεί στο πλοίο και απέναντι στους επιβάτες.

Περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε διασωθείσα επαγγελματίας οδηγός κατήγγειλε στα ΜΜΕ ότι κανείς δεν ειδοποίησε τους επιβάτες, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι τρεις συνάδελφοί της είναι νεκροί γιατί κοιμούνταν μαζί με τα αυτοκίνητά τους στο γκαράζ του πλοίου όπου ξέσπασε η φωτιά.

«Τρεις συνάδελφοί μου είναι νεκροί», ήταν η μαρτυρία-σοκ στην οποία προέβη η διασωθείσα της τραγωδίας του Norman Atlantic στην Ελευσίνα, λίγο μετά την προσγείωση του C-130 που μετέφερε τους 43 διασωθέντες.

Περιγράφοντας τον εφιάλτη που έζησε, η διασωθείσα επαγγελματίας οδηγός κατήγγειλε στα ΜΜΕ ότι κανείς δεν ειδοποίησε τους επιβάτες, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι τρεις συνάδελφοί της είναι νεκροί γιατί κοιμούνταν μαζί με τα αυτοκίνητά τους στο γκαράζ του πλοίου όπου ξέσπασε η φωτιά.

Στην Ελλάδα μεταφέρθηκαν τη Δευτέρα συνολικά 112 διασωθέντες από την τραγωδία του Norman Atlantic. Tη Δευτέρα κατέπλευσε στην Ηγουμενίτσα το πλοίο Cruise Europa με 69 πολίτες, ενώ κατά τις 10 το βράδυ προσγειώθηκε στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και το C-130.

                       

(Με στοιχεία από το skai.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News