default-image

Μήνυμα ενότητας Αβραμόπουλου για την επομένη των εκλογών

Ελλάδα
Μήνυμα ενότητας Αβραμόπουλου για την επομένη των εκλογών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα ενότητας για την επομένη των εκλογών έστειλε με αφορμή την  καταψήφιση της υποψηφιότητας Δήμα για την Προεδρία της Δημοκρατίας και την εξαγγελία εθνικών εκλογών, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος από τις Βρυξέλλες. 

Ο κ .Αβραμόπουλος, αναφέρεται στην επόμενη ημέρα των εκλογών, καλώντας τους έλληνες πολίτες σε ενότητα, κάνοντας λόγο για «ιστορική περίσταση» και κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για ενδεχόμενο διχασμό. 

Διαβάστε τη δήλωση Αβραμόπουλου

«Σε μία κρίσιμη στιγμή για τη χώρα και το έθνος, όπου το διακύβευμα είναι η σταθερότητα του τόπου και η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση, καλώ κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα να αποφασίσει με μοναδικό γνώμονα το δικαίωμα των Ελλήνων και κυρίως των επόμενων γενιών σε ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Η επόμενη ημέρα των εκλογών πρέπει να βρει την κοινωνία μας ενωμένη, για να αντιμετωπίσουμε τις κρίσιμες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας, με πρώτες την ευημερία του λαού και του τόπου μας και την παραμονή μας με κύρος και ευθύνη στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Η περίσταση είναι ιστορική και μας θέτει προ μεγάλων ευθυνών και το μόνο που δεν θα συγχωρήσει η ιστορία είναι ο διχασμός».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News