default-image

Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ εγγυητής της σταθερότητας

Ελλάδα
Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ εγγυητής της σταθερότητας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παρουσία του ΠΑΣΟΚ και μετεκλογικά ως "εγγυητή της σταθερότητας του πολιτικού συστήματος", βλέπει ο Βαγγέλης Βενιζέλος σε δηλώσεις του αμέσως μετά το πέρας της τρίτης ψηφοφορίας για τον ΠτΔ.

Ο κ.Βενιζέλος χαρακτήρισε όνειδος για τη Δημοκρατία το γεγονός πως η χώρα πάει σε εκλογές με τις ψήφους αντιπολίτευσης και Χρυσής Αυγής. «Τώρα καλούνται να λάβουν μια απόφαση οι Έλληνες πολίτες για το μέλλον της χώρας».

Αναφερόμενος για το ΠΑΣΟΚ ο κ.Βενιζέλος είπς «το ΠΑΣΟΚ κουράστηκε, πόνεσε και ήταν το εξιλαστήριο θύμα για τα λάθη της μεταπολίτευσης. Τώρα έχουμε να προστατεύσουμε τα κεκτημένα. Να προστατεύσουμε τις θυσίες του ελληνικού λαού. Είμαστε ένα βήμα πριν από την έξοδο από το Μνημόνιο και να γίνουμε και πάλι μια περήφανη χώρα μέλος της ΕΕ.  Ολα εξαρτώνται από την κρίση του ελληνικού λαού. Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο εγγυητής των εξελίξεων».

Παράλληλα τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι παρόντες και μετεκλογικά ως εγγυητής της σταθερότητας του πολιτικού συστήματος, συμπληρώνοντας ότι αυτό το ρόλο δεν μπορεί να τον παίξει μετεκλογικά κανένα άλλο κόμμα, ούτε από την Αντιπολίτευση που θέλει να κυβερνήσει χωρίς πρόγραμμα, αλλά ούτε και νέα κόμματα -«σε ρόλο νέας ΔΗΜΑΡ»- τόνισε με αποδέκτη τον Γιώργο Παπανδρέου.

«Πάταξον μεν, άκουσον δε» σημείωσε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος «ακόμα και σε αυτούς που μας μισούν, που μας χρεώνουν τα πάντα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News