Ελλάδα

"O σύζυγός μου είναι έμπειρος, έχει 40 χρόνια στην θάλασσα"

Την αγωνία της αλλά και την πεποίθησή της ότι ο σύζυγός της ως έμπειρος ναυτικός θα έκανε ότι ήταν δυνατό για να αποτρέψει την τραγωδία, εκφράζει με δηλώσεις της στην εφημερίδα Corriere della Sera, η σύζυγος του καπετάνιου του Norman Atlantic.

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του από χθες. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του σήμερα το πρωί, αλλά δεν ήταν εφικτό. Φυσικά και έχουμε αγωνία: με την κόρη μου είμαστε εδώ, μπροστά από την τηλεόραση και περιμένουμε νέα. Όπως όλοι. Κανείς δεν μας έχει τηλεφωνήσει μέχρι τώρα» λέει η κ. Πάολα, σύζυγος του 62χρονου καπετάνιου του Norman Atlantic, Αρτζίλιο Τζιακομάτσι.

Όπως λέει η κ. Πάολα, σύμφωνα με το ethnos.gr, δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ο σύζυγός της έκανε τους σωστούς χειρισμούς, αφού όπως τονίζει είναι ένας άνθρωπος «αφοσιωμένος στην εργασία του, σοβαρός. Είναι στη θάλασσα από 21 ετών» και σε ωκεανούς, σε δύσκολα νερά, ακόμη και στον αρκτικό κύκλο, επισημαίνει και προσθέτει ότι ο 62χρονος έχει βρεθεί ξανά σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης.

«Όχι, δεν έχει επικοινωνήσει κανείς μαζί μου. Με τον Αρτζίλιο θα μιλούσαμε κατά την άφιξη στην Πεσκάρα. Εμένα με ειδοποίησε ένας γείτονας για το τι συνέβη στην Αδριατική…Φυσικά και τηλεφώνησε στην εταιρεία. Αλλά και εκείνοι είναι σε αναμονή πληροφοριών. Αυτό που μετρά είναι να εξελιχθούν όλα θετικά…» προσθέτει η κ. Τζιακομάτσι, όπως αναφέρει το ethnos.gr.

«Ανυπομονούμε να τον σφίξουμε στην αγκαλιά μας» συμπληρώνει η κόρη του καπετάνιου, Τζούλια.

Σχόλια