default-image

Άγριο φονικό στη Ρόδο: Βασάνισαν και σκότωσαν φύλακα

Ελλάδα
Άγριο φονικό στη Ρόδο: Βασάνισαν και σκότωσαν φύλακα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός με τα χέρια δεμένα, χτυπημένος σε όλο του το σώμα και με ένα κομμάτι σεντόνι περασμένο στο λαιμό του, βρέθηκε ένας 60χρονος φύλακας στη Ρόδο, στην εταιρεία στην οποία εργαζόταν.

Ο άτυχος άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, εργάζονταν για λογαριασμό εταιρείας εμπορίας και επισκευής σκαφών, ενώ το άψυχο κορμί του εντόπισε συνάδελφός του κατά την αλλαγή της βάρδιας.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, το έγκλημα αποκαλύφθηκε στις 23:00 της Παρασκευής. Η σορός του 60χρονου βρέθηκε κοντά στο βαφείο των εγκαταστάσεων, όπου φαίνεται πως τον έσυραν οι δράστες από την κεντρική είσοδο, στην οποία ήταν το πόστο του.

Οι δράστες έδεσαν και βασάνισαν το φύλακα, ενώ στη συνέχεια διέρρηξαν γραφείο του πρώτου ορόφου, όπου φυλάσσεται το χρηματοκιβώτιο, χωρίς να καταφέρουν να το ανοίξουν.

Έρευνα για τους δράστες διεξάγει η Αστυνομία, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα "Ροδιακή", το τραγικό συμβάν έχει καταγραφεί από τις ειδικές κάμερες, το υλικό των οποίων βρίσκεται στα χέρια της Ασφάλειας Ρόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News