default-image

Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του Σ.Φυντανίδη

Ελλάδα
Αύριο το μεσημέρι η κηδεία του Σ.Φυντανίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο, στη 1 μ.μ., θα γίνει από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του Σεραφείμ Φυντανίδη. Ο «σερ» της δημοσιογραφίας «έφυγε» χθες το βράδυ από τη ζωή, λόγω καρδιολογικών προβλημάτων, σε ηλικία 77 ετών.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

Σε σχετική του ανακοίνωση το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ «ανακοινώνει με θλίψη την απώλεια μίας ιστορικής μορφής για τη δημοσιογραφία», απώλεια «που αφήνει ένα μεγάλο κενό στην ελληνική δημοσιογραφία, καθώς χάνεται ένας από τους τελευταίους της γενιάς των διευθυντών που έγραψαν ιστορία στην έντυπη δημοσιογραφία, ένας άνθρωπος που συνέδεσε τη ζωή του με μία κραταιά εφημερίδα - σημαία για τον Τύπο».

«Έφυγε ένας γνήσιος "εφημεριδάνθρωπος", όπως αυτοαποκάλεσε τον εαυτό του σε μία από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, που έζησε την πλούσια αυτή εμπειρία "… με απέραντη ελευθερία και μακριά από επιχειρηματικά και άλλα συμφέροντα. Με πολύ κέφι, δημιουργία και … τραγούδι…"» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Συλλυπητήρια και από τον ΣΥΡΙΖΑ

Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σεραφείμ Φυντανίδη και σε όσους τον αγάπησαν, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.

«Ο Σεραφείμ Φυντανίδης τίμησε με την παρουσία του το δημοσιογραφικό επάγγελμα, άνοιξε νέους δρόμους στην ενημέρωση και αποτελεί δικαίως σημείο αναφοράς στον Τύπο, ιδιαίτερα μέσω της ταύτισής του με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία» τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News