Ελλάδα

Ανακοινώθηκε η ένταξη των "Μεταρρυθμιστών" στο "Ποτάμι"

Την ένταξη των «Μεταρρυθμιστών» του Σπύρου Λυκούδη στο «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη, ανακοίνωσαν σήμερα Τετάρτη,  σε κοινή συνέντευξη Τύπου στα σκαλιά της Παλιάς Βουλής.

Πλέον, το Ποτάμι αποκτά κοινοβουλευτική εκπροσώπηση με τον Σπ. Λυκούδη.

 «Ο Σπύρος Λυκούδης εκπροσωπεί την αριστερά που θα θέλαμε, αυτή που επαναστατεί με λόγο, την αριστερά του Παπαγιαννάκη και του Κύρκου» , δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης και εξήγησε ότι μολονότι δεν συζητήθηκε η συμμετοχή του κ. Λυκούδη και των μεταρρυθμιστών στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού, αυτό θεωρείται δεδομένο.

«Συμπλέουμε με το Ποτάμι, αυτός είναι ο φορέας που θα πάμε στις εκλογές», ώστε «να διαμορφωθεί μια ισχυρή δύναμη που θα ισορροπήσει την πολιτική ζωή του τόπου» είπε ο Σπύρος Λυκούδης, αποσαφηνίζοντας επίσης ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ, εκλογικού χαρακτήρα και οι σχετικές φήμες δεν είναι αληθείς.

Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου ήταν οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Π. Τατσόπουλος και Γρ. Ψαριανός, η πρώην ευρωβουλευτής Άννυ Ποδηματά, ο πρώην βουλευτής Π. Κουναλάκης και η πρώην γγ του υπουργείο Εργασίας Αθ. Δρέττα.

Σχόλια