default-image

Π. Καμμένος: "Δεν υπάρχει καμία διαρροή στους ΑΝ.ΕΛ."

Ελλάδα
Π. Καμμένος: "Δεν υπάρχει καμία διαρροή στους ΑΝ.ΕΛ."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές σε όλους. Σε όλο τον ελληνικό λαό. Να είναι σίγουρος ο ελληνικός λαός ότι η ελπίδα έρχεται με τη γέννηση του Χριστού, αλλά και με την απελευθέρωση της χώρας μας από τα μνημόνια και από τις πολιτικές που επιβάλλουν αυτή τη στιγμή οι ξένοι κατακτητές, οι τραπεζίτες και οι δανειστές. Θα έρθει ξανά το χαμόγελο και δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. κ. Πάνος Καμμένος μετά την ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε όρθιοι και θα παραμείνουμε όρθιοι μέχρι τέλους σε αυτά που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό. Τα "μαξιλάρια" θα ακολουθήσουν την τύχη όλων εκείνων που παραβίασαν τη λαϊκή εντολή», τόνισε.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την απόφαση της εισαγγελίας για την υπόθεση Χαϊκάλη ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι «νομίζω ότι την έκρινε ο λαός και ο λαός σύντομα θα βάλει στο αρχείο όλους αυτούς οι οποίοι λειτουργούν με κανονισμούς καθεστώτος και όχι ενός ελεύθερου πυλώνα της Δημοκρατίας».

Κατηγορηματικός ήταν ο κ. Καμμένος στην ερώτηση που του υπέβαλαν αν φοβάται τις διαρροές στην τρίτη ψηφοφορία, απαντώντας χαρακτηριστικά «δεν υπάρχει καμιά διαρροή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες».    

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News