Ελλάδα

Κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Πάνος Καμμένος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συμπληρωματική κατάθεση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου στον εισαγγελέα για την υπόθεση των καταγγελιών του Παύλου Χαϊκάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον κ. Καμένο, ο εισαγγελέας ζήτησε συγκεκριμένες διευκρινίσεις που σχετίζονται με τη χθεσινή κατάθεση του καταγγελλόμενου από τον Π. Χαϊκάλη, Γ. Αποστολόπουλου.

Προσερχόμενος λίγο μετά τις 12 μ.μ. στο Εφετείο, ο κ. Καμμένος υποστήριξε, αναφερόμενος στις δημοσιογραφικές διαρροές περί δυσφορίας του Εφετείου για τη μη προσέλευσή του στις 11.00 π.μ , που είχε προσκληθεί, ότι χθες το βράδυ ειδοποιήθηκε από τον διοικητή της Ασφάλειας Αθηνών ταξίαρχο Παναγιώτη Στάθη να προσέλθει στις 11:00 σήμερα στο γραφείο του εισαγγελέα Παναγιωτόπουλου, για συμπληρωματική κατάθεση.

Όπως είπε, ενημέρωσε τον κ. Στάθη πως δεν ήταν εφικτό να έρθει σήμερα καθώς περίμενε να υποδεχθεί τον γιο του από την Αμερική. Και συμπλήρωσε ότι δήλωσε ότι είναι στη διάθεση της Εισαγγελίας, τη Δευτέρα.

Ο κ. Καμμένος ανέφερε, σύμφωνα με το naftemporiki.gr, πως όταν είδε τα σημερινά δημοσιεύματα περί δυσφορίας του Εφετείου επικοινώνησε με τον κ. Παναγιωτόπουλο ο οποίος του είπε, ότι τα περί δυσφορίας είναι αποκυήματα της φαντασίας των δημοσιογράφων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, λίγο αργότερα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Ντογιάκος επικοινώνησε με τη σύζυγο και συνήγορό του Έλενα Τζούλη, την οποία ενημέρωσε ότι αν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν προσέλθει σήμερα, η έρευνα θα κλείσει.

Υποστήριξε επίσης ότι το πρωτότυπο υλικό που παρέδωσε στον εισαγγελέα ο κ. Χαϊκάλης βρίσκεται στο γραφείο του Εισαγγελέα και δεν παραδόθηκε στα εγκληματολογικά γραφεία της Ασφάλειας.

Σχόλια