default-image

Κουτσούμπας: Δεν θα βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ελλάδα
Κουτσούμπας: Δεν θα βγει Πρόεδρος της Δημοκρατίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο», εκτίμησε ότι με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα και ειδικά υπό το βάρος των τελευταίων εξελίξεων, δεν θα συγκεντρωθεί ο αριθμός των 180 βουλευτών, στην τρίτη ψηφοφορία, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.

Σε ότι αφορά δε αυτές, είπε ότι δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσουν το τοπίο, καθώς για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο προς όφελος του λαού, πρέπει ο ίδιος ο λαός να δρομολογήσει συνολικές ανακατατάξεις, και ένα βήμα στην κατεύθυνση αυτή συνιστά η ισχυροποίηση του ΚΚΕ και στην Βουλή και στο εργατικό-λαϊκό κίνημα.

«Ζητάμε ο λαός να βγάλει συμπεράσματα, η οργή του για την κυβέρνηση είναι δικαιολογημένη, το ζήτημα όμως είναι να δώσει και τα σωστά μηνύματα, ώστε να μην έχουμε άλλες χαμένες τετραετίες και ΄κοψοχέρηδες΄» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με το ζήτημα που έχει προκύψει τα τελευταία 24ωρα, είπε ότι οι καταγγελίες πρέπει να διερευνηθούν άμεσα, προσθέτοντας ότι «μας απασχολεί η δυσωδία, ωστόσο κρατάμε ΄μικρό καλάθι΄».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News