default-image

Στον εισαγγελέα ο Παύλος Χαϊκάλης για τις καταγγελίες

Ελλάδα
Στον εισαγγελέα ο Παύλος Χαϊκάλης για τις καταγγελίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών βρίσκεται αυτή την ώρα  ο βουλευτής του κόμματος Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει και στην κατάθεση Αποστολόπουλου που δημιουργήσε περισσότερα ερωτηματικά από ό,τι απαντήσεις.

Τη Δευτέρα θα καταθέσει στον εισαγγελέα ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Σύμφωνα με στενό συνεργάτη του κ.Καμμένου που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων ειδοποιήθηκε χθες απο ανώτατο αξιωματικό της Αστυνομίας ότι θα πρέπει να καταθέσει την Κυριακή.

 Ο κ.Καμμένος απο την πλευρά του δήλωσε κώλυμα, επειδή φτάνει ο γιος του απο τις Ηνωμένες Πολιτείες, και θα πρέπει να βρίσκεται στο αεροδρόμιο να τον παραλάβει.

Ο εμπλεκόμενος ως "μεσάζων" στην υπόθεση απόπειρας χρηματισμού του κ. Χαϊκάλη τόνισε στην κατάθεση του ότι ο ίδιος ο βουλευτής τον προσέγγισε προκειμένου να αποσπάσει χρηματικό ποσό με αντάλλαγμα την ψήφο του για πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Υποστηρίζει μάλιστα πως διαθέτει και ο ίδιος οπτικοακουστικό υλικό που αποδεικνύει τα λεγόμενα του.

Όπως είπε, είχε ηχογραφήσει τον βουλευτή να του ζητά τα χρήματα, ωστόσο οι Καμμένος και Χαϊκάλης "πρόλαβαν" να δημοσιοποιήσουν την δική τους εκδοχή των γεγονότων.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, με ανακοίνωση που εξέδωσε το Σάββατο υποστήριξε ότι έχει δοθεί στη δικαιοσύνη αυτούσιο το υλικό, χωρίς επεξεργασία μοντάζ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News