default-image

Ντ. Μπακογιάννη: "Ο ΣΥΡΙΖΑ παθαίνει πανικό"

Ελλάδα
Ντ. Μπακογιάννη: "Ο ΣΥΡΙΖΑ παθαίνει πανικό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τις «δραματικές, απαξιωτικές συνέπειες» που έχει για τον πολιτικό κόσμο το κλίμα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα, με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη για απόπειρα χρηματισμού, επισήμανε η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη σε τηλεοπτικές της δηλώσεις.

«Αν υπάρχει ψήγμα αλήθειας σε αυτά τα οποία ισχυρίζεται ο κ. Χαϊκάλης θα πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι με ιδιώνυμο», τόνισε κ. Μπακογιάννη μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στο Mega.

«Εάν όμως αποκαλυφθεί άλλη μια ιστορία "Κωνσταντόπουλου-κουμπαρά", "Facebook-Ξουλίδου", τότε επίσης θα πρέπει να βρεθεί τιμωρία για εκείνους που σπέρνουν τέτοιου είδους ειδήσεις, οι οποίες προκαλούν αηδία στον ελληνικό λαό», σημείωσε ακόμη η κ. Μπακογιάννη, η οποία τόνισε πως από το ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε η συζήτηση για του "κουμπαράδες".

«Ο ΣΥΡΙΖΑ παθαίνει πανικό στην προσπάθεια εξασφάλισης πολιτικής σταθερότητας», από την κυβέρνηση, υπογράμμισε ακόμη η κ. Μπακογιάννη, η οποία επισήμανε πως θα πρέπει να εκλέξουμε Πρόεδρο Δημοκρατίας και να συμφωνήσουμε σε ημερομηνία εκλογών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News