default-image

ΑΝΕΛ: "Ψευδή τα δημοσιεύματα ότι το υλικό είναι μονταρισμένο"

Ελλάδα
ΑΝΕΛ: "Ψευδή τα δημοσιεύματα ότι το υλικό είναι μονταρισμένο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες σχετικά με την καταγγελία για απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή Π. Χαϊκάλη και για το ότι δημοσιεύματα κάνουν λόγο ότι το υλικό που παραδόθηκε στην Εισαγγελία είναι μονταρισμένο, διαβεβαιώνοντας ότι όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας περί μοντάζ είναι ψευδή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ:

«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επικοινώνησε πριν από λίγο με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει ανακοίνωση ή διαρροή από την ΕΛ.ΑΣ. για μονταρισμένο υλικό και χαρακτήρισε ψευδή όσα σχετικά βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε υποχρεωμένοι να επαναλάβουμε αυτό που ανακοινώθηκε στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής 19 Δεκεμβρίου 2014: Στην Εισαγγελία παραδόθηκαν οι πρωτογενείς πηγές με αποθηκευμένα στην ενσωματωμένη μνήμη τους, το οπτικό και ηχητικό υλικό από τις συναντήσεις του Π. Χαϊκάλη με το πρόσωπο που αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει.

Πρόκειται για ένα ρολόι-κάμερα και ένα ηλεκτρονικό μαγνητόφωνο μέσα στα οποία υπάρχει το υλικό - επαναλαμβάνουμε - από την πρωτογενή του αποθήκευση. Άρα είναι αμοντάριστα όλα όσα ελέχθησαν και καταγράφηκαν».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News