Ελλάδα

"Να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ οι Βουδούρης-Παραστατίδης"

Με κείμενο-δήλωσή του που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κίνησης "Ενεργοί Πολίτες", στην οποία είναι επικεφαλής, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος καταδικάζει σε υψηλούς τόνους τη συμπεριφορά των κ. Παραστατίδη και Βουδούρη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής Βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους - με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα - περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα».

Ο κ. Γλέζος τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να συμπεριλάβει τους δύο αυτούς βουλευτές στα ψηφοδέλτιά του, λέγοντας: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλει να υπηρετήσει το λαό και τον τόπο, ας αναρωτηθεί: Με τέτοιες συμπεριφορές θα υπηρετήσουμε το στόχο μας;».

Ολόκληρη η δήλωση:

«Είναι ανεπίτρεπτο βουλευτές της σημερινής Βουλής να εξαπολύουν λάσπη εναντίον συναδέλφων τους - με τους οποίους διαφωνούμε κάθετα - περί χρηματισμού τους έτσι χωρίς στοιχεία και ανεξέλεγκτα.

Οι δηλώσεις των Οδυσσέα Βουδούρη και Παραστατίδη αποτελούν μνημείο ηθικής πολιτικής παρακμής. Έχουμε φτάσει στον πάτο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, αν θέλει να υπηρετήσει τον λαό και τον τόπο, ας αναρωτηθεί: Με τέτοιες συμπεριφορές θα υπηρετήσουμε το στόχο μας;  

Αυτοί οι δύο βουλευτές δεν πρέπει με κανένα τρόπο να συμπεριληφθούν στα ψηφοδέλτιά του. Αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι και να δείξουμε στον ελληνικό λαό ότι δε μας ενδιαφέρει μόνο η εξουσία».

Σχόλια