Ελλάδα

Μονταρισμένο το υλικό που πήγε στον εισαγγελέα;

Η ολοκλήρωση, στα εργαστήρια της Ασφάλειας, της επεξεργασίας των καταγεγραμμένων συνομιλιών και του βίντεο που παραδόθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες στις δικαστικές Αρχές και την ΕΛ.ΑΣ., όπως είχαν ανακοινώσει την Παρασκευή ο Παύλος Χαϊκάλης και ο Πάνος Καμμένος, κατέδειξε, σύμφωνα με πληροφορίες, πως το υλικό είναι μονταρισμένο.

Ειδικότερα, τόσο το ηχητικό όσο και το οπτικό υλικό που παραδόθηκε έχει υποστεί μοντάζ με σύνθεση εικόνας και ήχου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, γεγονός που επισείει βαρύτατες ποινικές ευθύνες για όποιον έχει προωθήσει και συμμετάσχει σε τέτοιες πράξεις.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το υλικό που εστάλη στον εισαγγελέα και την ΕΛ.ΑΣ. είναι διαφορετικό από αυτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Αυτό που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει διάρκεια 8,5 λεπτών και το οποίο ουδέποτε παρέλαβε η Εισαγγελία και η Αστυνομία αλλά εδόθη από πολιτικές πηγές και κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο. Αντιθέτως στα χέρια των Αρχών βρίσκεται ένα μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο το οποίο και είναι αυτό που εξετάστηκε και βρέθηκε, σύμφωνα πάντα με πηγές της Αστυνομίας, μονταρισμένο.

Σχόλια