default-image

Μήνυση κατά του Παύλου Χαϊκάλη καταθέτει ο Αντ. Σαμαράς

Ελλάδα
Μήνυση κατά του Παύλου Χαϊκάλη καταθέτει ο Αντ. Σαμαράς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών Αρχών», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά το βράδυ της Παρασκευής, με αφορμή όσα δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης στον τηλεοπτικό σταθμό "Mega".

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς απέστειλε στον εισαγγελέα Π. Παναγιωτόπουλο, το μαγνητοσκοπημένο υλικό που τού διαβιβάστηκε από τη Βουλή και αφορά στην καταγγελία του βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Χαϊκάλη, περί απόπειρας χρηματισμού του.

Το DVD του βουλευτή των ΑΝΕΛ, με τις επίμαχες συνομιλίες, καθώς και λεπτομέρειες από στοιχεία της συνέντευξης Τύπου των κ. Καμμένου και Χαϊκάλη διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα και από τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Αμέσως και σύμφωνα με το νόμο ο Χαράλαμπος Αθανασίου, χωρίς να ανοίξει το φάκελο, το διαβίβασε στον εισαγγελέα Εφετών, Παν. Παναγιωτόπουλο, που διεξάγει τη σχετική έρευνα.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου το Σάββατο προκείμενου να εκτιμήσει γενικότερα το θέμα των καταγγελιών, ενώ δεν αποκλείεται να γίνει και προβολή του βίντεο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News