default-image

Εκστρατεία στήριξης των κακοποιημένων γυναικών

Ελλάδα
Εκστρατεία στήριξης των κακοποιημένων γυναικών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 10 Δεκεμβρίου 2014 (Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας, ξεκίνησε εκστρατεία 16 εβδομάδων για να μην κλείσουν οι δομές στήριξης κακοποιημένων γυναικών, και προσκαλεί καθεμιά και καθέναν που νοιάζεται, να συμμετέχει και/ή να στηρίξει τις δράσεις στο βαθμό που μπορεί και με όποιο τρόπο μπορεί.

Όπως αναφέρει:

«Θεωρώντας υποχρέωσή μας να μη μείνουμε απαθείς μπροστά στην - ορατή πλέον - πιθανότητα να κλείσουν όλες οι δομές στήριξης των κακοποιημένων γυναικών (Συμβουλευτικά Κέντρα Γυναικών, Ξενώνες και η Γραμμή SOS 15900), αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι προκειμένου να πιέσουμε προς την κατεύθυνση της διατήρησης των δομών.  

Στις 10 Δεκεμβρίου 2014 (Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) ξεκινήσαμε Εκστρατεία 16 Εβδομάδων για να μην κλείσουν οι δομές στήριξης κακοποιημένων γυναικών, και προσκαλούμε καθεμιά και καθέναν που νοιάζεται, να συμμετέχει και/ή να στηρίξει τις δράσεις της στο βαθμό που μπορεί και με όποιο τρόπο μπορεί.

H πρώτη δράση της Εκστρατείας είναι το Ψήφισμα Πολιτών προς τον Υπουργό Εσωτερικών να μη διακόψει τη χρηματοδότηση των δομών. Δείτε το Ψήφισμα, κάνοντας κλικ  ΕΔΩ, υπογράψτε το και στηρίξτε αυτή την προσπάθεια προωθώντας το παντού!

Περισσότερες πληροφορίες για την Εκστρατεία (συλλογισμός, αρχικές δράσεις, πώς μπορείτε κι εσείς να στηρίξετε την Εκστρατεία ή να συμμετέχετε σε αυτήν), μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ όπου θα ανακοινώνονται και όλες οι νέες δράσεις της Εκστρατείας.

Ενημερώστε & κινητοποιήστε όσα άτομα μπορείτε από το οικογενειακό, φιλικό & επαγγελματικό σας περιβάλλον να υπογράψουν το ψήφισμα και να στηρίξουν τις δράσεις της Εκστρατείας των 16 Εβδομάδων

Μόνο εάν ενώσουμε τις δυνάμεις μας θα επιτύχουμε το στόχο αυτό, και αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News