default-image

"Θέλουμε πολιτική σταθερότητα, δε θέλουμε εκλογές"

Ελλάδα
"Θέλουμε πολιτική σταθερότητα, δε θέλουμε εκλογές"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στην ιστορική περίοδο ακραίων θυσιών του ελληνικού λαού και τεράστιας εθνικής προσπάθειας για την έξοδο της χώρα από την κρίση, οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων, εκλέγοντας Πρόεδρο της Δημοκρατίας», δήλωσε ο βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ερωτώμενος από δημοσιογράφος στο Περιστύλιο της Βουλής.

«Το πνεύμα του συνταγματικού νομοθέτη είναι η επίτευξη συναίνεσης ανάμεσα στα κόμματα του συνταγματικού τόξου, με αυξημένη πλειοψηφία και ενισχυμένο κύρος για τον νέο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, μακριά από οποιαδήποτε άλλη σκοπιμότητα», επεσήμανε ο κ. Αυγενάκης.

Οι βουλευτές όλων των δημοκρατικών κομμάτων, έχουν χρέος, είπε ο βουλευτής Ηρακλείου «να ανταποκριθούμε σε αυτή την αναγκαιότητα, και ως εκπρόσωποι του λαού να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι φορείς της ευθύνης που μας εμπιστεύθηκαν οι πολίτες».

Καταλήγοντας στη δήλωσή του ο κ. Αυγενάκης επεσήμανε τους κινδύνους, οι οποίοι όπως είπε είναι πλέον ορατοί, της πολιτικής αστάθειας και της οπισθοδρομικής κατάρρευσης «από ένα πολιτικό σύστημα που "τρώγεται". Θέλουμε πολιτική σταθερότητα, δε θέλουμε εκλογές. Είμαι βέβαιος ότι θα εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News