default-image

Το ΠΑΜΕ για τις περικοπές στις επικουρικές συντάξεις

Ελλάδα
Το ΠΑΜΕ για τις περικοπές στις επικουρικές συντάξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Οι νέες περικοπές που δρομολογούνται στις επικουρικές συντάξεις είναι η συνέχεια στο σφαγιασμό τους, αποτελούν κομμάτι της νέας αντιασφαλιστικής επίθεσης», σχολιάζει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις περικοπές στις επικουρικές συντάξεις.  

Ειδικότερα αναφέρει:

«Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις πρέπει να βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή και συναγερμό! Τα μέτρα που προετοιμάζουν καθώς και αυτά που ήδη έχουν ψηφιστεί αποτελούν θηλιά στα κοινωνικοασφαλιστικά δικαιώματα.

Οι συνταξιούχοι αλλά κυρίως οι σημερινοί άνεργοι, οι εργαζόμενοι που δουλεύουν σήμερα 4ωρα, 3ωρα, με δίμηνες και μηνιαίες συμβάσεις, οι γυναίκες είναι στο στόχαστρο. Τους καταδικάζουν από τη μια στη μόνιμη εργασιακή ανασφάλεια και σε συντάξεις στα όρια των 200 ευρώ του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Από την άλλη σε μηδαμινό πλέγμα προστασίας  χωρίς πρόσβαση στην υγεία και την περίθαλψη.

Όλοι μαζί, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαία και γυναίκες, να απαντήσουμε στην πολιτική που μας πτωχεύει, που μας θέλει σύγχρονους σκλάβους συμβιβασμένους με τα ψίχουλα.

Καμιά αναμονή, καμιά ανάθεση του δίκιου μας στις διάφορες κυβερνητικές εναλλαγές!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News