default-image

Σ. Βούλτεψη: "Αρχιτέκτονας του χάους ο Τσίπρας"

Ελλάδα
Σ. Βούλτεψη: "Αρχιτέκτονας του χάους ο Τσίπρας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μοναδική επιδίωξη του κ. Τσίπρα είναι να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία (...) ο μοναδικός αρχιτέκτονας του χάους σ' αυτή τη χώρα είναι ο κ. Τσίπρας και ο μοναδικός σπασμός που υπάρχει είναι αυτός που ο ίδιος υπόσχεται: Ο σπασμός πριν από το τέλος της ευρωπαϊκής Ελλάδας», ήταν η απάντηση της κυβερνητικής εκπροσώπου Σοφίας Βούλτεψη στον Αλέξη Τσίπρα που επιτέθηκε στην κυβέρνηση από το Ηράκλειο.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι με τα σπρεντ στο ζενίθ, το Χρηματιστήριο στο ναδίρ και τους διεθνείς οίκους να μιλούν για «αρνητικό πιστωτικό γεγονός» αλαζονικά επιμένει να διακηρύσσει πως είναι... σκληρό καρύδι.

Πρόσθεσε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συνιστώσες του είναι οι μόνοι που με τις απίστευτες δηλώσεις τους καλούν τις αγορές να επιτεθούν στη χώρα.

«Διαπιστώνουμε, τέλος, ότι ο κ. Τσίπρας αλλάζει... μουσικό όργανο, ανάλογα με το ακροατήριό του. Στην Κρήτη άφησε τα νταούλια και... έπιασε τη λύρα. "Εμείς θα παίζουμε τη λύρα και οι αγορές θα χορεύουν", είπε. Η αλήθεια είναι πως με νταούλια ή με λύρα, μοναδική επιδίωξη του κ. Τσίπρα είναι να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News