default-image

Αντ. Σαμαράς: "Εθνικό χρέος και λύτρωση η εκλογή ΠτΔ"

Ελλάδα
Αντ. Σαμαράς: "Εθνικό χρέος και λύτρωση η εκλογή ΠτΔ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μήνυμα προς τους βουλευτές να παραμερίσουν τα σύννεφα της πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας εκλέγοντας Πρόεδρο της Δημοκρατίας στέλνει ο Αντώνης Σαμαράς με άρθρο του που δημοσιεύεται σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο και κατηγορεί πως με τη στάση του και τη ρητορική των στελεχών του δημιουργεί κλίμα φόβου στις αγορές, ο πρωθυπουργός τονίζει πως «η ανησυχία υπάρχει και είναι δικαιολογημένη και την προκαλεί ο ΣΥΡΙΖΑ! Όμως η δημοκρατία έχει όπλα να εξουδετερώσει αυτό το κλίμα φόβου. Με την ευθύνη των βουλευτών να εκλέξουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Παρά τους εκβιασμούς τους».

Ο κ. Σαμαράς επισημαίνει πως με το που δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι δε θα ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας οι αγορές που είχαν ανοίξει για την Ελλάδα έκλεισαν και πάλι. Ωστόσο όπως δηλώνει «η χώρα βγαίνει από την κρίση και προωθείται σύντομα η συμφωνία με τους εταίρους για το μηχανισμό προληπτικής στήριξης και την επόμενη μέρα της ελληνικής οικονομίας». Μάλιστα, κατηγορεί την Κουμουνδούρου πως επιδιώκει να ανακόψει αυτή πορεία.

«Σε δύο μήνες τελειώνουμε. Και πάνε να μας σταματήσουν. Αυτή τη στιγμή μπορούμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Είμαστε πολύ κοντά στη συμφωνία της επόμενης μέρας. Το μόνο που απομένει είναι να παραμερίσουμε τα σύννεφα της πολιτικής αβεβαιότητας και αστάθειας. Να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Είναι εθνικό χρέος και αληθινή λύτρωση», αναφέρει χαρακτηριστικά στο άρθρο του στη Real News.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News